Esteu aquí

Notícia

Montserrat Vendrell serà la directora del nou Barcelona Institute of Science and Technology

L’actual directora de Biocat liderarà a partir de setembre la nova institució científica

AddToAny buttons: 
20.07.2015

La Dra. Montserrat Vendrell, actualment directora general de Biocat i del Parc Científic de Barcelona (PCB), dirigirà a partir de setembre el Barcelona Institute of Science and Technology, una nova institució científica creada amb la confluència de sis centres catalans de recerca d’excel·lència.

El Patronat del nou institut ha aprovat per unanimitat el nomenament de la Dra. Vendrell, que es farà efectiu un cop fet el traspàs de les seves actuals funcions com a directora de Biocat i el PCB.

Biocat publicarà properament l’apertura d’un procés de selecció per incorporar un nou director o directora. Montserrat Vendrell és directora general de Biocat des d’abril de 2007, càrrec que des d’abril de 2014 compagina amb la direcció del PCB.

Després de 8 anys al capdavant de Biocat, engego una nova etapa professional. Formar part del projecte Biocat des dels seus inicis ha estat un gran privilegi, estic convençuda que el sector de les biociències és una de les grans oportunitats per al nostre país, i Biocat hi juga un paper clau. Des de la meva nova responsabilitat, espero poder seguir contribuint-hi”, destaca Montserrat Vendrell. “Amb el Barcelona Institute, el sistema de recerca català torna a fer un salt endavant del qual se’n beneficiarà tota la BioRegió de Catalunya”.

A partir de setembre, Montserrat Vendrell liderarà un projecte científic comú amb els sis centres de recerca que integren el Barcelona Institute of Science and Technology: el Centre de Regulació Genòmica (CRG); l’Institut Català d'Investigació Química (ICIQ); l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2); l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO); l’Institut de Física d’Altes Energies (IFAE); i l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona).

“Des de la interdisciplinarietat dels sis centres que integren el Barcelona Institute of Science and Technology impulsarem la consolidació d’un projecte científic conjunt, una oficina de postgrau que adreci els reptes formatius actuals i possibilitarem la massa crítica per a una transferència de coneixement eficient”, destaca Montserrat Vendrell.

Montserrat Vendrell
Contingut relacionat: 
Categories: