Esteu aquí

Notícia

Neix Euraxess Catalonia, el web per promoure la captació de talent i la mobilitat dels investigadors catalans

El web creat per la Generalitat de Catalunya també vol donar ressò internacional al sistema d’R+D+I català.

AddToAny buttons: 
20.03.2013

Redacció

El web Euraxess Catalonia, coordinat per l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), neix amb l’objectiu d’incentivar que els investigadors d'arreu del món vinguin a fer recerca a Catalunya i promocionar la mobilitat dels científics catalans. A més a més, també dóna a conèixer a la resta del món el potent sistema d’R+D+I català.

Euraxess Catalonia actua, per tant, com a guia i aporta informació actualitzada per als interessats que vulguin venir a treballar a Catalunya i explica els tràmits que cal dur a terme per trobar feina i establir-se aquí. Seguint aquesta línia, el web ofereix recursos legals, informació sobre ajuts, beques i homologació de títols i, fins i tot, consells relacionats amb el procés d’acollida i allotjament dels científics amb les seves famílies.

El nou web forma part de la xarxa comunitària Euraxess, que agrupa més de 200 centres i institucions de recerca de 40 països d’arreu d’Europa i que es defineix com el portal dels investigadors europeus en marxa (researchers in motion). Euraxess és una iniciativa conjunta de la Comissió Europea i els països participants en el 7è Programa Marc.

Contingut relacionat: