Esteu aquí

Notícia

El Nobel Werner Arber al BAC2014 que es farà a Barcelona

Es poden presentar propostes de comunicacions i pósters fins al 15 de maig

AddToAny buttons: 
13.05.2014

Els propers 9, 10 i 11 de juliol tindrà lloc a Barcelona la trobada de biotecnòlegs Biotech Annual Congress 2014 (BAC2014), promoguda per la Federació Espanyola de Biotecnòlegs (FEBiotec) i organitzada per l’Associació de Biotecnòlegs de Catalunya (ASBTEC). Fins el proper 15 de maig es poden presentar propostes de comunicacions i pósters per participar-hi.

La conferència inaugural del dia 9 de juliol anirà a càrrec de Maria Blasco, directora del Centre Nacional d’Investigacions Oncològiques (CNIO); la conferència plenària del dia 10 de juliol la impartirà el biòleg francès Jean Weissenbach, Premi Príncep d’Astúries l’any 2001; i la conferència de clausura anirà a càrrec de Werner Arber, microbiòleg suís Premi Nobel de Fisiologia o Medicina de l’any 1978.

El congrés celebra enguany la seva tercera edició amb tres dies de ponències, conferències, cursos de formació i visites a centres de recerca i empreses, com ara el Centre de Regulació Genòmica (CRG), el Sincrotró ALBA o el Centre Nacional de Supercomputació (BCN-CNS), entre d’altres. FEBiotec assenyala que Catalunya és la regió pionera en biotecnologia a nivell estatal, i que per això s'ha escollit Barcelona com a seu d'aquesta edició del BAC.

El BAC2014 coincideix amb la celebració de 2014 com a Any de la Biotecnologia, una designació proposada per FEBiotec i aprovada pel Congrés dels Diputats.

Data: 9, 10 i 11 de juliol 2014
Lloc
: CosmoCaixa Barcelona · C/ Isaac Newton, 26 · Barcelona

Més informació, al web del BAC2014.


V Jornades de Biotecnòlegs de Catalunya (JBC)

D'altra banda, els dies 17 i 18 de maig l'ASBTEC organitza les V Jornades de Biotecnòlegs de Catalunya (JBC) a la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona. Un dels blocs de la trobada consisteix en el debat "Cap a on avança la biotecnologia?", al qual hi participa com a ponent Adela Farré, directora de Comunicació i Relacions Institucionals de Biocat.

Werner Arber, Premi Nobel l'any 1978, s'encarrega de la conferència de clausura del congrés. - Foto: © BAC2014

Contingut relacionat: