Esteu aquí

Notícia

Nou mapa de la recerca en Neurociències a Catalunya

Va ser presentat al IX Simposi de Neurobiologia Experimental

AddToAny buttons: 
27.10.2014

La Societat Catalana de Biologia, amb la col·laboració de l’Institut de Neurociències de la Universitat Autònoma de Barcelona, ha presentat un nou mapa de la recerca en Neurociències a Catalunya.

Aquest mapa és una base de dades que recull informació sobre els grups catalans que fan recerca en el camp de la neurociència, i és la continuació de l’anomenat Mapa precolombí de la recerca en neurociències a Catalunya, que va ser creat al 2009. L’actualització d’aquest mapa ha suposat un salt quantitatiu i qualitatiu important, passant de comptar amb dades completes de 80 grups i dades parcials de 13 grups més, a disposar ara de dades de 117 grups, gairebé totes completes.

El mapa de la recerca en Neurociències a Catalunya va ser presentat al IX Simposi sobre Neurobiologia Experimental a la Societat Catalana de Biologia, que va tenir lloc el 22 i el 23 d’octubre. Aquest simposi, celebrat cada dos anys, reuneix una part molt important dels investigadors en neurociències a Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià, i busca intercanviar resultats, experiències, protocols i establir noves col·laboracions.

Imatge del Mapa de la recerca en neurociències a Catalunya.

Contingut relacionat: 
Categories: