Esteu aquí

Notícia

Nou president a la Junta de Govern de l’EIT

El danès Peter Olesen substitueix a Alexander von Gabain en el càrrec

AddToAny buttons: 
26.03.2014

L’Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia (EIT) ha escollit de manera unànime el nou president de la seva Junta de Govern: Peter Olesen. El danès substituirà a partir de l’agost de 2014 a Alexander von Gabain, quan aquest acabi el seu mandat de sis anys.

Olesen ha declarat: “tinc moltes ganes d’assumir aquest repte i continuar donant forma a l’EIT en la seva nova etapa de creixement”. Afegeix que, “seguint l’èxit de les tres primeres KIC, els propers anys seran decisius per continuar reforçant les activitats de les KIC existents i per expandir el seu portfolio”. 

A dia d’avui, l’EIT té obertes dues convocatòries a noves KIC: una sobre vida saludable i envelliment actiu (Healthy living and active ageing) i una altra sobre matèries primeres (Raw materials). Fins el mes de setembre s’hi poden presentar propostes, com ara la que prepara per a la KIC de vida saludable i envelliment actiu el consorci InnoLIFE, que compta a Catalunya amb un grup de treball liderat per Biocat i el Health University Barcelona Campus (HUBc). Biocat també participa en el grup que impulsa la participació catalana per la KIC de 2016 anomenada “Food4Future – sustainable supply chain from resources to consumers”.

Més informació a la nota de premsa oficial.

Peter Olesen i Alexander von Gabain, presidents entrant i sortint de la Junta de Govern de l'EIT. Foto - © EIT

Contingut relacionat: