Esteu aquí

Notícia

Nova oportunitat per a emprenedors del sector salut de presentar el seu projecte al Fòrum d’Inversió Healthcare Barcelona

La convocatòria de la 18a edició està oberta fins el 10 de febrer i s’escolliran un total de vuit propostes per mostrar-se davant d’inversors

AddToAny buttons: 
25.01.2017

S’obre la convocatòria de la 18a edició del Fòrum d’Inversió Healthcare Barcelona, una trobada entre inversors i emprenedors del sector de les ciències de la vida i la salut que tindrà lloc el 23 de febrer a les cinc de la tarda a la sala d’actes del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.

Les empreses que es vulguin presentar al fòrum hauran d’enviar la seva candidatura abans del 10 de febrer i el comitè de selecció format per membres de cadascuna de les entitats organitzadores (Esade BANBarcelona Activa, el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona i Biocat) escollirà un total de vuit projectes que tindran l’oportunitat de mostrar-se davant d’un públic amb potencials inversors interessats en la seva iniciativa.

El Fòrum d’Inversió Healthcare posa en contacte emprenedors i inversors des de 2009. Està adreçat a projectes de biotecnologia, medical devices, serveis sanitaris o tecnologies de la informació relacionades amb la salut. En el conjunt de les 17 edicions celebrades, ha servit de trampolí a més de 100 empreses i ha ajudat a aixecar uns 50 milions d’euros.

Més informació a la pàgina del Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona.

 

Notícia relacionada:

 

Organitza:
Forum Inversió Healthcare

Els emprenedors tindran 10 minuts per presentar la seva start-up i ensenyar, si s'escau, la tecnologia que han desenvolupat.

Categories: