Esteu aquí

Notícia

Núria Martí, nova Directora d’Innovació de Biocat

La fins ara responsable de Desenvolupament de Negoci i Innovació a l’IGTP impulsarà nous projectes de transferència tecnològica

AddToAny buttons: 
23.05.2018

Núria Martí Ras s’ha incorporat aquest mes de maig a Biocat com a nova Directora de l’Àrea d’Innovació. Núria Martí, fins ara responsable de Desenvolupament de Negoci a l’Institut Germans Trias i Pujol (IGTP), serà la responsable de liderar els nous projectes d’innovació i transferència tecnològica que centraran la nova estratègia de Biocat.

Doctora en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona, Núria Martí va fer la seva tesi en microbiologia a l’Institut Pasteur de Paris i un màster de Direcció i Gestió de la R+D+i en salut a l’Instituto de Salud Carlos III.

Després d’una estada post doctoral a l’Institut Louis Pasteur de Brussel·les, Núria Martí va desenvolupar la seva carrera professional a Ferrer Internacional, on va treballar més de 10 anys al centre d’R+D en la gestió de projectes de desenvolupament de fàrmacs. Ha estat durant més de 4 anys responsable de l’Oficina d’innovació i transferència de tecnologia de l’Institut Germans Trias i Pujol (IGTP).

“Estic molt orgullosa d’incorporar-me a l’equip de Biocat i contribuir amb el meu coneixement i experiència a impulsar la innovació i la transferència de tecnologia en l’ecosistema de les ciències de la vida i de la salut de Catalunya”, destaca. Núria Martí substitueix Jordi Fàbrega i dirigirà un equip de sis persones.

 

Nuria Marti directora Innovacio Biocat
Tags: 
Categories: