Esteu aquí

Notícia

Oberta la convocatòria per al Fòrum d’Inversió Healthcare 2015 Barcelona

El termini per a presentar els projectes finalitza el 23 de febrer de 2015

AddToAny buttons: 
20.01.2015

La convocatòria per a presentar projectes innovadors al proper Fòrum d’Inversió Healthcare Barcelona ja està oberta. Esade BAN, el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, Barcelona Activa i Biocat coorganitzen la 14ª edició d’aquest punt de trobada entre empreses amb projectes de biotecnologia, equipaments mèdics, serveis sanitaris i tecnologies de la informació relacionades amb la salut, i inversors interessats en el sector. 

Hi poden participar tot tipus d’empreses (early stage) o equips amb projectes innovadors de desenvolupament de negoci corresponents al sector salut (healthcare). La data límit per a presentar els projectes és el 23 de febrer de 2015 i s’ha de fer mitjançant el formulari oficial.

El comitè de selecció de projectes, format per membres de les entitats organitzadores, es reunirà el 24 de febrer i seleccionarà els 10 millors projectes, posteriorment presentats en el 14è Fòrum d’Inversió Healthcare Barcelona, que se celebrarà l’11 de març a la Sala d’Actes del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.

Prèviament a la presentació dels projectes, es durà a terme una taula rodona sobre Nous instruments de finançament per a ‘start-ups’ de salut. I d’altra banda, al final de la jornada, també hi haurà una sessió de networking.

 

Data: 11 de març de 2015
Hora: 17:00h
Lloc: Col·legi Oficial de Metges de Barcelona • Pg. de la Bonanova, 47 • Barcelona

Més informació al web d’Esade BAN.

 

Organitza:  

Una de les presentacions al passat Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona - Foto: © COMB.

Categories: