Esteu aquí

Notícia

Oberta la convocatòria de les dues Beques Fundació Daniel Bravo-Andreu per a estades d’investigació biomèdica a l’estranger

La comunitat científica de Catalunya pot enviar sol·licituds fins al dia 15 de juny

AddToAny buttons: 
26.05.2014

Les Beques Fundació Daniel Bravo-Andreu per a estades de tres a sis mesos a l’estranger han obert la seva convocatòria de 2014 adreçada a la comunitat científica de Catalunya. Es poden enviar sol·licituds fins el dia 15 de juny.

La persona sol·licitant ha de disposar d’una llicenciatura (o grau) o bé un doctorat, i cal que aporti juntament amb la seva sol·licitud una carta de recomanació de l’investigador principal o mentor del seu centre. Enguany la beca s’atorgarà a qui proposi projectes de recerca cardiovascular (també pediàtrica).

Les dues persones seleccionades podran escollir a quin hospital, universitat o institut dels Estats Units o Europa volen fer la seva estada professional d’investigació. Rebran una beca mensual serà de 3.000 euros, que també contempla les despeses de desplaçament.

Per a escollir les persones becades, la Fundació Daniel Bravo-Andreu ha configurat un grup d’avaluació aliè a la institució. Aquest grup valorarà la qualitat científica i la trajectòria de la persona sol·licitant, la del mentor i la del centre al qual treballa, així com la del projecte proposat i la institució on voldria anar.

Bases de la convocatòria

Consultes a: beques@fundaciodanielbravo.org

Més informació al web de la Fundació Daniel Bravo-Andreu.

Les beques Daniel Bravo-Andreu van dirigides a projectes de recerca cardiovascular. - Foto: © Fundació Daniel Bravo-Andreu