Esteu aquí

Notícia

Oberta la convocatòria de la primera edició d·HEALTH Barcelona Part Time

El programa de desenvolupament de talent, inspirat en el d·HEALTH Barcelona, tindrà una durada de 6 mesos i es realitzarà en format híbrid, mantenint la immersió clínica en quatre hospitals de referència de Catalunya. La formació té l’objectiu de formar a una generació emprenedora i innovadora de l’àmbit de la salut.

AddToAny buttons: 
26.10.2022

Biocat ha obert la convocatòria per participar al d·HEALTH Barcelona Part Time, el nou programa de desenvolupament de talent que forma i proporciona les eines necessàries als participants per identificar una necessitat clínica no coberta, crear una solució tecnològica que doni resposta a aquest repte i desenvolupar una idea de negoci al voltant de la solució, mitjançant la metodologia de biodisseny de la Universitat de Stanford.

La formació, inspirada en el programa d·HEALTH Barcelona de Biocat, ofereix l’accés a un ambient innovador i emprenedor, la validació d’una necessitat clínica no coberta, formació per part d’experts del sector, el disseny d’una solució que millori la qualitat de vida dels pacients i l’adquisició de les competències necessàries per impulsar la carrera professional.

Tots els participants s’agruparan en equips multidisciplinaris de 3 o 4 persones amb les quals prepararan la immersió clínica, rebran suport i assessorament d’experts de l’ecosistema, i formació en l’elaboració d’un pitch. El format del programa serà majoritàriament híbrid, compatible amb els horaris laborals.

Immersió clínica a quatre hospitals de referència de Catalunya

Un dels aspectes més atractius del programa és la possibilitat de realitzar una immersió clínica de dues setmanes a quatre hospitals diferents de referència de Catalunya. Aquesta immersió permetrà als participants identificar necessitats clíniques no resoltes per més endavant trobar possibles solucions tecnològiques que donin resposta a aquestes necessitats.

Els centres participants, són: l’Hospital Universitari de Bellvitge – Unitat Neurologia-, l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol – Unitat de Nefrologia-, l’Hospital Universitari Parc Taulí – Unitat d’Oncologia, i l’Hospital Universitari Vall d’Hebron – Unitat de Rehabilitació-.

Enrique Hernández, fundador i CEO de Loop Dx, startup sorgida de d·Health Barcelona, explica en aquest vídeo la seva experiència i els beneficis de realitzar una immersió clínica. També el James Hugall, CEO de Breaz Medical, ex participant del programa de Biocat.
 

 

d·HEALTH Barcelona Part Time està organitzat per Biocat i compta amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, l’EIT Health i Tech Barcelona.

Si ets estudiant, investigador o investigadora, professional amb formació en ciències de la vida i la salut, l’enginyeria, l’empresa o el disseny, i vols iniciar-te en el món de l’emprenedoria per desenvolupar un negoci innovador, aquest és el teu programa! Apunta't!

banner d·Health PT

d·HEALTH Barcelona Part Time