Esteu aquí

Notícia

Oberta la convocatòria de la segona edició del Premi Manuel Arroyo d’Emprenedoria en Ciències de la Vida

El premi va dirigit a projectes d’empresa o empreses de menys de cinc anys que siguin clarament innovadors en àmbits científics i tecnològics

AddToAny buttons: 
05.11.2015

Es tracta de la segona edició d’aquest premi que organitzen conjuntament INKEMIA IUCT GROUP i l’Escola Sant Gervasi i que té l’objectiu de donar impuls econòmic a projectes empresarials de l’àmbit de les ciències de la vida. Es premien els projectes que contribueixen a la creació o al desenvolupament d’un projecte empresarial científic amb seu social a Catalunya.

Els àmbits en els que es centra aquest premi són especialment: farmàcia, biotecnologia, biologia, biomedicina, alimentació funcional, química fina farmacèutica o química verda. Poden participar-hi tan persones físiques com jurídiques, però amb el requisit que les empreses participants no superin els cinc anys d’existència.

El premi està dotat amb 3000 euros, a més de formació valorada en 6000 euros i altres avantatges per a les empreses guanyadores. La data límit per a la presentació de projectes és fins al 15 de gener de l’any vinent. El 31 de gener s’anunciaran els projectes seleccionats a la primera fase, i a finals de febrer es farà pública la resolució del jurat.

Per a més informació consulteu les bases del concurs.

Premis Manuel Arroyo

Aquest any es convoca la II edició dels premis Manuel Arroyo en la categoria Emprenedoria en Ciències de la Vida

Categories: