Esteu aquí

Notícia

El Parc Científic de Barcelona acollirà el seminari ‘Global Sales and Innovation Strategies for Ambitious Companies’

L'esdeveniment serà impartit per Kenneth Morse, CEO d’Entrepreneurship Ventures Inc.

AddToAny buttons: 
02.01.2015

El proper 23 de gener de 2015, el CEO i Chairman d’Entrepreneurship Ventures Inc., Ken Morse, visitarà el Parc Científic de Barcelona (PCB) per impartir el seminari Global Sales and Innovation Strategies for Ambitious Companies.

En l’esdeveniment –organitzat per Meteosim, AWS Truepower, ESADE  i el PCB– Morse parlarà dels enfocaments i actors clau de les estratègies d’innovació i rendibilitat a les empreses de base tecnològica per assolir l’èxit. A més, el referent internacional en formació d’emprenedors i desenvolupament d’entorns de creixement empresarial accelerat oferirà recomanacions per impulsar plans estratègics i globals de venda.

Ken Morse, que actualment és professor visitant de l’Essade Business School de Barcelona, porta des de l’any 1996 aconsellant i ajudant a la propera generació d’empresaris per tal què construeixin grans empreses i aconsegueixin èxit a nivell mundial. Sobretot, es dedica a ajudar empresaris i empresàries del Quebec, d’Europa, de Turquia, de l’Orient Mitjà, del Pakistan i de Nova Zelanda.

A més a més, juntament amb els seus companys del MIT Entrepreneurship Center –del qual és fundador–, Ken ofereix cursos de formació i capacitació orientats específicament per a aquells emprenedors amb experiència que han decidit fer el pas, formar un equip i perseguir una bona oportunitat.

L'assistència a la conferència és mitjançant invitació.

Kenneth Morse, CEO d'Entrepeneurship Ventures Inc. - Foto: © periodistadigital

Contingut relacionat: 
Categories: