Esteu aquí

Notícia

Es presenta Design Health Barcelona, un programa disruptiu per impulsar la innovació hospitalària

Inspirat en el prestigiós Biodesign Fellowship de la Universitat d’Stanford, Biocat emmarca aquest programa en la seva nova iniciativa Moebio per al desenvolupament del talent emprenedor.

AddToAny buttons: 
11.04.2013

Redacció

En els últims anys els nostres coneixements sobre les ciències de la vida han augmentat exponencialment i la tecnologia s'ha tornat cada vegada més complexa. D'altra banda, proporcionar assistència mèdica de qualitat s'ha convertit en un procés més difícil i costós i la creació de productes sanitaris més rendibles i que millorin l'atenció al pacient requereix una nova forma de treballar.

En aquest context, Biocat llança Moebio i el seu programa insígnia Design Health Barcelona (d·HEALTH Barcelona) que compta amb la col·laboració del campus de la salut de la Universitat de Barcelona (HUBc) i que està inspirat en el prestigiós programa Biodesign Fellowship de la Universitat d'Stanford (Estats Units). 

Moebio és una iniciativa disruptiva on les ciències de la vida, el negoci i la tecnologia es troben en una nova dimensió per accelerar l'emprenedoria en el sector de la salut. Design Health Barcelona és una experiència formativa pionera que acompanyarà a equips multidisciplinars amb talent en un procés d’identificació de noves oportunitats i desenvolupament de tecnologies innovadores que podran donar resposta als grans reptes que el sector enfronta a escala mundial. Tres hospitals —l'Hospital Clínic de Barcelona, l'Institut Guttmann i l'Hospital Sant Joan de Déu— acolliran els equips multidisciplinars d’alumnes del programa que es començarà a impartir el setembre de 2013.

La presentació pública de Moebio i Design Health Barcelona es farà el dia 16 d'abril a les 19 h, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), on participaran col·laboradors, investigadors, metges, empresaris i inversors que ja estan impulsant, amb èxit, la innovació en l'àmbit de la salut.

Programa:

18.45 h - Registre
19.00 h - Presentacions i conferència
20.15 h - Networking

Participants:    

Inscripció gratuïta (fins al 15 d'abril)

Data: dimarts, 16 d'abril de 2013
Hora: de 19 h a 21 h
Lloc: Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) • Sala Teatre • C/ Montalegre, 5 • Barcelona (mapa)

Pots seguir la iniciativa a Twitter @moebiobarcelona

Consultes: Moebio • Tel. +34 93 310 33 30 • press@moebio.org

Organitza:    Una iniciativa de:
       
Amb el suport de:
      
Col·laboradors:
        
Categories: