Esteu aquí

Notícia

Presentació de l'edició 2014 de BioEmprenedorXXI i EcoEmprenedorXXI

Els dos programes han propiciat la creació de 77 empreses

AddToAny buttons: 
15.05.2014

El proper dimarts, 27 de maig, al matí els emprenedors en ciències de la vida i de l'àmbit de les energies netes estan convocats a l'acte de presentació de l'edició 2014 dels programes BioEmprenedorXXI i EcoEmprenedorXXI que impulsen Barcelona Activa, Biocat, la Caixa i KIC InnoEnergy. Al llarg de les seves succesives edicions (set de BioEmprenedorXXI i quatre de EcoEmprenedorXXI), ambdós programes han contribuït a la creació de 77 empreses i a la generació de 374 llocs de treball, xifres que avalen l'eficàcia de la iniciativa i la qualitat dels projectes participants.

L'acte s'iniciarà amb una presentació dels programes a càrrec de Carles Trenchs, director general de Caixa Capital Risc, Susana Tintoré, directora executiva de Serveis de Barcelona Activa, Montserrat Vendrell, directora general de Biocat, i Mikel Lasa, director general de KIC InnoEnergy Iberia. Posteriorment, Joan Riera (ESADE) dictarà la ponència Claus per llançar la teva start-up i a continuació els emprenedors Carlos Arias (iMicroQ) i Ramon Molera (Nnergix) explicaran la seva experiència com a participants de BioEmprenedorXXI i EcoEmprenedorXXI, respectivament.

La convocatòria per a presentar projectes a l'edició 2014 de BioEmprenedorXXI es va obrir el passat 22 d'abril i s'hi poden presentar candidatures fins al proper 1 de juny. Aquest programa ofereix suport a la creació d’empreses de base tecnològica dedicades a qualsevol disciplina de l’àmbit de les biociències a Catalunya, com ara la biomedicina, la biotecnologia, les tecnologies mèdiques o el sector agroalimentari.

Els participants reben formació, mentoring, informació sobre l'accés a finançament i participen en activitats de networking. L'objectiu del programa és ajudar els emprenedors a desenvolupar el seu pla de negoci, tot contribuint a ampliar la seva xarxa de contactes i facilitant-los l’accés al mercat global. Per a això, se'ls ofereix, entre d’altres recursos i eines, formació tècnica i en competències directives i l’assessorament d’un expert per tal de definir i consolidar la nova empresa. Al final del programa BioEmprenedorXXI, s'atorga un premi en metàl·lic al millor pla de negoci i als dos finalistes. Aquestes tres empreses es beneficien també, entre d'altres avantatges, de la participació gratuïta en activitats de formació i fires internacionals i de la consideració d'empreses associades del Parc Científc de Barcelona (PCB), que els permet accedir en condicions avantatjoses als seus serveis.


Acte de presentació

Data: dimarts, 27 de maig de 2014
Hora: 9:15h - 11:00h
Lloc: Convent de Sant Agustí (Plaça Pons i Clerch, 2, cantonada C/ Comerç)

Inscripcions a l'acte


Inscripcions a BioEmprenedor XXI

Més informació al web del BioEmprenedorXXI.BioEmprenedor XXI i EcoEmprenedorXXI són una iniciativa de:
              
Amb el patrocini de:
 

xxx

Carles Trenchs, director general de Caixa Capital Risc, durant l'acte de BioEmprenedorXXI l'any 2012.

Contingut relacionat: 
Categories: