Esteu aquí

Notícia

Primera edició del Congrés Catalunya Emprèn

El congrés és l’evolució del Fòrum d’Inversió que ACCIÓ ha organitzat des de fa gairebé 20 anys

AddToAny buttons: 
03.07.2014

El proper 16 de juliol arriba al Palau de Congressos de Catalunya, el I Congrés Catalunya EmprènEnguany el Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ ha crescut fins a transformar-se en aquest congrés, on es reuniran tant emprenedors que necessiten finançament, com empresaris que busquen solucions innovadores i inversors que operen nacionalment i internacional.

Durant el congrés, es presentaran els 21 projectes finalistes de la XIX edició del Fòrum d’Inversió i els assistents podran participar en les votacions. Els projectes engloben diferents àmbits, des de les ciències de la vida i la salut, fins a les TIC i altres tecnologies.  

El congrés acollirà també conferències i sessions practiques de networlinkg i servirà com a plataforma per a presentar noves apostes pel foment empresarial, com és el cas del corporate venturingEntre d’altres ponències, cal destacar la de l’expert en emprenedoria i management Shahid Ansari, que explicarà com fer dels treballadors uns treballadors-emprenedors. També parlarà sobre com es pot abordar l'emprenedoria des de l'ensenyament, basant-se en l'experiència dels més de 35 anys de creació de cultura emprenedora del Babson College, a Massachusetts. 

Les persones interessades en assistir-hi poden inscriure’s fins al mateix dia del congrés, el 16 de juliol, sempre que hi hagi places disponibles. 

A la web del congrés podeu consultar el programa complet

Trobades de networking durant la 18a edició del Fòrum d'Inversió - Foto: ©ACCIÓ

Contingut relacionat: 
Categories: