Esteu aquí

Notícia

El principal inversor institucional xinès busca oportunitats de negoci a la BioRegió

El fons China Great Wall Asset Management es reuneix amb Biocat per explorar projectes empresarials on invertir

AddToAny buttons: 
21.09.2017

El fons d’inversió China Great Wall Asset Management, fundat pel govern del gegant asiàtic, ha visitat la BioRegió de Catalunya en busca d’oportunitats de negoci en una trobada organitzada per Biocat. El fons, que des de la seva creació ha gestionat actius per valor d’1 trilió de iuans xinesos (uns 127.000 milions d’euros), està considerat l’inversor institucional més gran de Xina i es troba en plena fase de creixement, després de fundar 20 nous fons i fer créixer un 70% els seus actius al 2016.

Una delegació de 26 executius d’alt nivell de la firma, incloent-hi nombrosos directors generals regionals, estan fent aquests dies un tour per Europa acompanyats per l’agència de qualificació de risc Moody’s. Després de visitar Alemanya i França, la delegació s’ha reunit amb Biocat, l’àrea d’inversió estrangera d’Acció i algunes biofarmacèutiques catalanes amb interessos al mercat xinès. L’objectiu de la reunió ha estat presentar les potencialitats de la BioRegió i poder així establir relacions futures de col·laboració en inversió.

“Ajudar a les companyies de la BioRegió en la seva internacionalització i en l’obtenció de finançament és una prioritat per a Biocat, i una de les millors maneres de fer-lo és posar-les en contacte amb inversors de primer nivell global -destaca Jordi Fàbrega, director de Desenvolupament de Negoci de Biocat-. Els executius de China Great Wall Asset Management han quedat gratament sorpresos per la solidesa de les nostres empreses i confiem que aviat això es tradueixi en forma d’inversions”.

Fundada al 1999, China Great Wall Asset Management s’adreça principalment als sectors farmacèutic, tèxtil i immobiliari i compta amb totes les llicències del govern xinés per a efectuar inversions a l’estranger. La seva seu principal és a Beijing però lidera les seves operacions internacionals des de Hong Kong.

 

 

 

Seu central de China Great Wall Asset Management
Categories: