Esteu aquí

Notícia

Reig Jofre comença a exportar al Japó

Ha rebut la certificació per vendre un injectable estèril d’ús hospitalari que comercialitzarà a través de Maruishi Pharma

AddToAny buttons: 
25.02.2016

La farmacèutica Reig Jofre ha aconseguit la certificació de l’agència reguladora japonesa per poder vendre al país nipó un injectable estèril d’ús hospitalari que ha desenvolupat amb Kern Pharma a les seves instal·lacions d’Espanya. L’empresa comença l’exportació aquesta setmana a través de Maruishi Pharma, amb qui va firmar un contracte el març de 2015.

Reig Jofre, que ja té el 60% de les vendes fora d’Espanya, va captar el 5% dels 152,5 milions d’euros de la facturació de 2014 en els mercats d’Àsia i Oceania. Precisament a Àsia l’empresa té oberts processos semblants de certificació dels seus injectables, concretament per les agències de Corea i Indonèsia, que espera tancar entre aquest any i el que ve.

La farmacèutica, que estima que el contracte amb Maruishi Pharma aporti anualment un 10% del volum d’injectables estèrils no antibiòtics de la companyia, valora molt positivament l’entrada al Japó perquè és el segon mercat farmacèutic més important del món. A més, l’agència reguladora nipona és una de les més rellevants en el panorama internacional juntament amb la FDA i la EMA (europea). Segons ha fet públic en un comunicat, l’empresa considera que els punts forts de Japó són el seu potencial de negoci i l’estabilitat del mercat.

Recentment, Reig Jofre ha adquirit una heparina sòdica de Chiesi i n’ha rebut l’autorització per comercialitzar-la a Espanya. L’heparina és un anticoagulant injectable molt utilitzat en medicina clínica, principalmente en diàlisi i cirurgies. L’especialització en genèrics injectables estèrils d’ús hospitalari –que també es desenvolupa dins de l’equip de R+D– està sent un dels punts forts d’internacionalització de l’empresa.

Reig Jofre i Maruishi Pharma

El conseller delegat de Reig Jofre, Ignasi Biosca, tanca l'acord amb els directius de Maruishi Pharma - Foto: © Reig Jofre.

Contingut relacionat: 
Categories: