Esteu aquí

Notícia

S’allarga el període d’inscripció al BioEmprenedorXXI fins al dia 15 de juny

El programa ajuda els emprenedors a desenvolupar el seu pla de negoci, una xarxa de contactes i l’accés al mercat global

AddToAny buttons: 
28.05.2014

La convocatòria per a presentar candidatures a l’edició 2014 de BioEmprenedorXXI s’ha allargat fins al proper dia 15 de juny. El programa, impulsat per Barcelona Activa, Biocat i la Caixa, ofereix suport a la creació d’empreses de base tecnològica dedicades a qualsevol disciplina de l’àmbit de les biociències a Catalunya, com ara la biomedicina, la biotecnologia, les tecnologies mèdiques o el sector agroalimentari. L'objectiu del programa és ajudar els emprenedors a desenvolupar el seu pla de negoci, tot contribuint a ampliar la seva xarxa de contactes i facilitant-los l’accés al mercat global.

El passat dia 27 de maig es va presentar el BioEmprenedorXXI  en un acte al Convent de Sant Agustí, a Barcelona. La presentació va servir per a unir emprenedors en ciències de la vida i de l’àmbit de les energies netes, i va comptar amb la participació de Susana Tintoré, directora executiva de Serveis de Barcelona Activa, i Montserrat Vendrell, directora general de Biocat, entre d’altres. Al llarg de les seves successives edicions (set de BioEmprenedorXXI i quatre d’EcoEmprenedorXXI), els programes han contribuït a la creació de 77 empreses i a generar 374 llocs de treball, xifres que avalen l'eficàcia de la iniciativa i la qualitat dels projectes implicats.

Inscripcions a BioEmprenedor XXI

Més informació al web del BioEmprenedorXXI.

 


BioEmprenedor XXI i EcoEmprenedorXXI són una iniciativa de:
              
Amb el patrocini de:
 

xxx

Acte de presentació del BioEmprenedorXXI l'any 2012.

Contingut relacionat: 
Categories: