Esteu aquí

Notícia

Sanofi i AB-Biotics creen una fórmula per alleujar el còlic del lactant

La fórmula probiòtica, desenvolupada per la biotecnològica catalana, serà la primera que la farmacèutica Sanofi comercialitzarà en el mercat estatal

AddToAny buttons: 
13.10.2015

El còlic del lactant afecta entre un 8% i un 40% dels nadons durant els tres primers mesos de vida i encara que el seu origen concret es desconeix es caracteritza pel plor inconsolable i la irritabilitat. La fórmula patentada AB-Kolicare® aconsegueix reduir el plor dels nadons afectats en una mitjana del 67,5%, després de 14 dies de tractament, segons indica l’estudi clínic desenvolupat per la biotecnològica catalana AB-Biotics.

Aquesta fórmula AB-Kolicare® combina dos soques de probiòtics diferents: Bifidobacterium longum (CECT 7894) i Pediococcus pentosaceus (CECT 8330). Es tracta del primer probiòtic que la multinacional farmacèutica Sanofi –amb seu espanyola a Barcelona– comercialitzarà en el mercat estatal. La fórmula es distribuirà sota la marca Sanogermina en dos productes diferents: Sanogermina AB-Kolicare® i Sanogermina Flora Niños.

“L’acord amb Sanofi representa un excel·lent exemple de les sinergies que es poden obtenir de la col·laboració entre una gran multinacional com Sanofi i una petita biotecnològica com AB-Biotics. Per a nosaltres representa una validació de la qualitat de l’equip humà i del desenvolupament de la nostra firma i l’oportunitat de seguir desenvolupant internacionalment la nostra línia gastro-pediàtrica de probiòtics innovadors amb una firma de referència”, afirmen els cofundadors d’AB-Biotics, Miquel Àngel Bonachera i Sergi Audivert.

Per a Josep Infesta, Vicepresident de Sanofi ConsumerHealthcare per Europa, “Sanofi entra al mercat dels probiòtics a l’estat espanyol amb el llançament de dos productes que contenen la fórmula AB-Kolicare® i amb la ferma intenció d’ampliar el portafolis que oferirem durant els pròxims anys.”

 

Més informació a la nota de premsa

ab biotics sanofi

AB-Kolicare® ha estat desenvolupada per la biotecnològica catalana AB-Biotics.

Contingut relacionat: 
Categories: