Esteu aquí

Notícia

Sanofi aposta pel programa Design Health Barcelona

La farmacèutica francesa, amb filial a Barcelona, col·laborarà amb Biocat per impulsar projectes d'emprenedoria centrats en la innovació hospitalària.

AddToAny buttons: 
30.05.2013

    

Redacció

Sanofi, una de les companyies líders mundials de la indústria farmacèutica amb filial a Barcelona, s'ha unit com a Corporate Partner al programa Design Health Barcelona (d·HEALTH) de Biocat i col·laborarà activament amb aquesta incubadora de talent que s'ha presentat recentment per impulsar projectes d'emprenedoria centrats en la innovació hospitalària.

"Estem molt orgullosos que una companyia com Sanofi hagi decidit unir-se a nosaltres i contribuir a dinamitzar l'ecosistema de la salut i les ciències de la vida català a través de la innovació" assenyala la Dra. Montserrat Vendrell, directora general de Biocat. "Esperem sigui el primer de diversos suports empresarials al programa, ja que estem en converses amb altres empreses interessades i amb entitats bancàries perquè ofereixin facilitats financeres als alumnes", conclou Vendrell.

Carme Miquel, directora d'Estratègia, Desenvolupament de Negoci i Suport Comercial de Sanofi ha declarat que "unir-nos a Biocat a través del programa Design Health Barcelona ens enorgulleix i ens motiva, ja que es tracta d'un soci de gran valor estratègic per a nosaltres". La innovació és un pilar clau per a Sanofi "en totes les àrees de la nostra organització, per això confiem que aquest projecte ens empenyi a ser encara més pioners en la recerca de noves solucions que aportin valor als pacients".

d·HEALTH Barcelona és una iniciativa formativa pionera per a l'impuls de la innovació, en què necessitats reals de l'entorn hospitalari es convertiran en la base de noves tecnologies per millorar la qualitat de l'atenció als pacients. Inspirat en els prestigiosos programes Stanford Biodesign Fellowship i FutureMed (Singularity University), d·HEALTH Barcelona és el programa insígnia de Moebio, la nova aposta de Biocat per desenvolupar el talent emprenedor en el sector de la salut i les ciències de la vida.

El programa tanca les inscripcions aquest mes de juny i començarà a impartir-se al setembre. Està dirigit a postgraduats amb estudis de medicina, biociències, enginyeria, economia o disseny que busquin un canvi professional o un impuls a les seves carreres a través del emprenedoria en el sector de la salut.

En les properes setmanes, Biocat participarà i explicarà les característiques del procés d'innovació en biodisseny i del programa d·HEALTH Barcelona a la Barcelona Design Week, el Fòrum Impulsa i el MIHealth Forum, entre altres esdeveniments públics que es poden consultar a l'agenda d'aquest web.

Pots seguir el programa a Twitter @moebiobarcelona amb l'etiqueta #dHEALTHBcn.

Consultes: Moebio • Tel. +34 93 310 33 30 • info@moebio.org

Organitza:    Una iniciativa de:
       
Amb el suport de:
      
Col·laboradors:      Corporate partners:
              

La seu de Sanofi Espanya a l'edifici Diagonal Mar a Barcelona.

Categories: