Esteu aquí

Notícia

El sector biotecnològic català participa a BioAsia

AddToAny buttons: 
07.01.2008

La biotecnologia catalana participarà a la fira BioAsia 2008 que se celebrarà a Hyderabad, Índia els dies 7 a 9 de febrer 2008, convidada per la Federació d'Associacions Biotecnològiques d'Àsia. El bioclúster català i tots els seus actors hi seran presents gràcies a les accions de difusió que Biocat durà a terme, com a coordinadora de l'estand que Catalunya exposarà a la fira BioAsia, i com a organitzadora de la delegació catalana que hi viatjarà.

La delegació, encapçalada per Manel Balcells, president de Biocat, comptarà amb la presència d'algunes i institucions catalanes del sector, que visitaran els parcs científics de Genome Valley i les empreses que s'hi allotgen, un dels principals pols de competitivitat de Hyderabad, coneguda també com a ciutat del coneixement d'Índia. Entre les institucions i empreses acompanyants es troben el Sector de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Barcelona, el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB), el Parc Científic de Barcelona (PCB), EuroScience Open Forum i les empreses Salvat Biotech i Esteve.

Com a convidada d'honor de l'Associació d'Empreses Biotecnològiques de la Índia, AIBA, en virtut de l'acord signat entre ambdues institucions l'any 2007, Catalunya disposarà d'un estand coordinat per Biocat, que es convertirà en una plataforma de promoció per a tot e sector, on s'hi exposarà informació de les institucions de recerca i les empreses biotecnològiques de Catalunya que no hi seran presents.

Entre els actes programats està prevista una reunió amb les principals empreses biotecnològiques del sector i amb representants d'altres pols de competitivitat presents a la fira, per a explorar possibles formes de partenariat i col·laboració.

Més informació: events@biocat.cat
Sobre la fira: http://www.bioasia.in/

Contingut relacionat: 
Categories: