Esteu aquí

Notícia

Segona trobada internacional de transferència tecnològica a València

Té lloc els dies 17 i 18 de novembre dins el projecte de cooperació europeu Interbio entre les bioregions de Bordeus, Catalunya, Lisboa, Tolosa i València.

AddToAny buttons: 
19.10.2011

REDACCIÓ

La segona trobada de transferència tecnològica Research to Business in Health Sciences and Technologies, en el marc del projecte de cooperació europeu Interbio, es du a terme els dies 17 i 18 de novembre a la Cambra de Comerç de València. Interbio és un projecte de col·laboració entre cinc regions europees —Bordeus, Catalunya, Lisboa, Tolosa i València— finançat amb fons Feder de la Comissió Europea dins del programa anomenat Interreg. Biocat coordina la representació catalana, en col·laboració amb un comitè científic format per representants del Parc Científic Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona i el Parc de Recerca de la UAB.

La trobada està oberta a investigadors i responsables de plataformes tecnològiques, empreses de base tecnològica i oficines de transferència tecnològica, als quals els ofereix l'oportunitat de:

  • Trobar socis a través de reunions one-to-one.
  • Conèixer de primera mà casos d'èxit de transferència de tecnologia.
  • Contactar amb entitats i oficines de transferència tecnològica de les regions Interbio.
  • Conèixer les plataformes tecnològiques disponibles a la xarxa.
  • Explorar els serveis que poden oferir les plataformes tecnològiques i les oficines de transferència tecnològica d'Interbio per a la teva empresa o entitat.

L'acte inauguració, el dia 17 de novembres, és a càrrec d'Arturo Ortigosa, director del FIVEC, i d'Alain-Michel Boudet, director d'Interbio. Tot seguit es farà la sessió plenària New challenges in Technology Transfer amb Maria Flocco (Pfizer), Paola Arimondo (Pierre-Fabre & CNRS) i Francisco Negre (CVBAN & Nero Family). La resta de sessions, que girararan al voltant de la genètica, drug discovery i oncologia, les pots consultar aquí.

De Catalunya hi participa una delegació de 15 empreses i entitats, i en el programa de conferències hi intervenen representants de Biocat, el Parc Científic de Barcelona, el Parc de Recerca de la UAB, la Fundació Bosch i Gimpera, el Centre de Recerca en Sanitat Animal (CRESA), el Centre Nacional d'Anàlisi Genòmica (CNAG), Esteve i Lacer.

Disposem de 10 beques (viatge i hotel), que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. Cal enviar la sol·licitud a innovacio@biocat.cat.

Dies: 17 i 18 de novembre de 2011
Lloc: Cambra de Comerç de València • Parc Tecnològic de València • Av. Benjamín Franklin, 8 • Paterna

Organitzen:

         

   

La trobada d'aquest any es focalitzarà en transferència tecnològica en camps com la genètica, 'drug discovery' i oncologia.

Contingut relacionat: 
Categories: