Esteu aquí

Notícia

Sir Andrew Dillon del National Institute for Health & Clinical Excellence, al Fòrum Biocat 2011

La trobada anual del sector biotecnològic, biomèdic i de les tecnologies mèdiques de Catalunya es farà el 24 de novembre a Barcelona, sota el lema 'El valor del clúster'.

AddToAny buttons: 
17.10.2011

REDACCIÓ

La quarta edició del Fòrum Biocat, que té com a missió fomentar la innovació i promoure la col·laboració entre tots els agents de la BioRegió de Catalunya, se celebrarà el dia 24 de novembre a la Casa Llotja de Mar de Barcelona. L'edició d'aquest any es presenta sota el lema El valor del clúster.

Biocat i la Cambra de Comerç de Barcelona han convocat els representants de més de 900 organitzacions de l’àmbit científic, empresarial i financer, investigadors, gestors de centres de recerca i representants d’universitats i hospitals, en una jornada que pretén propiciar l'encontre, el coneixement i la reflexió conjunta sobre els grans reptes del sector.

Aquest any, el Fòrum Biocat canvia de format i es concentra en un matí (de 9:30 h a 14 h). A l'acte d'inauguració hi intervindran Montserrat Vendrell, directora general de Biocat; Francesc Sancho Serena, secretari d'Estratègia i Coordinació del Departament de Salut i Antoni Castellà, secretari d'Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya.

A continuació tindrà lloc la conferència central que impartirà Sir Andrew Dillon, director general del National Institute for Health & Clinical Excellence (NICE) del Regne Unit. La presentació de la conferència anirà a càrrec d'Alícia Granados, Senior Director Global Health Technology Assessment (HTA) Strategy de Genzyme i Ambaixadora de la BioRegió 2010.

Després hi haurà la taula rodona Com impulsar la medicina personalitzada a Catalunya, on hi intervindran el Cristina Espinosa, gerència d’Atenció Farmacèutica i Prestacions Complementàries del Servei Català de la Salut (CatSalut); Joan Salgado, director de Gestió de Projectes de Gendiag; Jordi Rodon, metge del Servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron (VHIO) i Luis Serrano, director del Centre de Regulació Genòmica (CRG). El Ferran Sanz, director del Programa de Recerca en Informàtica Biomèdica de l'IMIM-Hospital del Mar i de la Universitat Pompeu Fabra, serà el moderador.

Com en les últimes edicions, durant la trobada es donaran a conèixer els guanyadors del Premi BioEmprenedorXXI. Paral·lelament es farà la sessió Lideratge i gestió de persones per canviar la cultura d'una organització i incrementar els resultats: el cas de Synthon Hispania, que presentarà la Marta Príncep, directora d'Innovació de Biocat i que comptarà amb la presència del Oriol Segarra, COO de Synthon Holding BV.

En la cloenda hi participaran Montserrat Vendrell; Sònia Recasens, tinenta d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Barcelona; Francesc X. Mena, conseller d'Empresa i Ocupació, i Miquel Valls, president de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Dinar-networking

La jornada finalitzarà amb un dinar-networking, una bona oportunitat per conèixer, interactuar i fer negocis amb els principals representants del sector i amb els ponents que hauran participat al programa de conferències.

Espai de partnering

Com a novetat, el web del Fòrum Biocat estrena un espai de partnering que facilita  l'elaboració d'una agenda de trobades, ja sigui reprenent contactes establerts anteriorment o bé cercant noves oportunitats de col·laboració.

   

Galeria de fotos del Fòrum 2010

Organitzen:                                   Amb el patrocini de:

             

Sir Andrew Dillon en una entrevista de la BBC - Foto: © BBC.

Contingut relacionat: 
Categories: