Esteu aquí

Notícia

S'obre la convocatòria per participar a la convenció BIO Washington 2011

Biocat coordina la delegació d'empreses i entitats catalanes, amb l'experiència d'haver-hi participat les quatre edicions anteriors.

AddToAny buttons: 
04.12.2010

L’Institut de Comerç Exterior (ICEX) ha llançat la convocatòria per assistir, sota pavelló oficial de l’Estat espanyol, a la convenció BIO 2011 (Biotechnology Industry Organization), que es farà del 27 al 30 de juny al Walter E. Washington Convention Center (EUA).

La participació d’empreses i entitats de l’Estat espanyol al pavelló es coordina únicament a través de les bioregions, per tant, Biocat coordina la participació de les empreses i entitats catalanes. Com cada any, l’acord entre Biocat, ICEX, Genoma España i Asebio permet que les empreses i entitats catalanes hi assisteixin sota el paraigües de la BioRegió de Catalunya i els facilita l’accés a tots els ajuts oferts per les diferents institucions.

Per participar cal inscriure’s mitjançant aquest formulari, que s’ha de reenviar a l’ICEX amb còpia a Biocat (events@biocat.cat), abans de l’11 de gener 2011.

Biocat (coordina el pavelló català dins de l’espanyol):

 • Subvenciona el lloguer de l’espai per a les empreses i entitats catalanes.
 • Promociona la participació de les empreses i entitats catalanes amb accions i materials específics.
 • Facilita entrades gratuïtes a l’àrea d’exposició per a les empreses i entitats catalanes.
 • Facilita la participació amb: guies i informació general, coordinació i reserva de viatges i hotels, i coordinació dels ajuts disponibles.

ICEX (coordina el pavelló Espanyol):

 • Llença la convocatòria general.
 • Recull les inscripcions de tot l’Estat.
 • Subvenciona el disseny i construcció de l’estand i el transport de materials.

El preu final per a cada expositor és de 1.600 euros, a pagar a ICEX en dos terminis: el primer (del 50%)  s’ha de fer en el moment de la inscripció, abans de l’11 de gener de 2011. L'ICEX no acceptarà cap registre fora d’aquest termini.

Genoma España (ajuts a la participació a les empreses amb estand):

Genoma España finança el 55% de les despeses fins a un màxim de 2.800 euros per empresa. Aquest ajut està destinat únicament a les empreses que participin amb estand. Les despeses finançables i els documents per a la seva justificació són: 

 • Vol (còpia dels bitllets i justificant de pagament).
 • Allotjament (còpia de factura d’hotel i justificant de pagament). 
 • Inscripció al congrés, en una modalitat d’entrada superior a la que proporcionem gratuïtament (EBP), que és el passi d’accés al hall de convencions (còpia de la inscripció i justificant de pagament).
 • Inscripció al partnering (còpia de la inscripció i justificant de pagament) - NOU!!!
 • Espai al pavelló (còpia factura del ICEX i justificant de pagament).
 • Transport de mercaderies (còpia de la factura i justificant de pagament).

El pagament de l'ajut es farà després de presentar la documentació corresponent. Caldrà enviar-la a l’atenció de José María Toro (jmtoro@gen-es.org) per correu electrònic amb adjunts i per correu ordinari certificat.

A la BIO Chicago 2010, Catalunya va consolidar el seu lideratge en el sector biotecnològic i biomèdic estatal, aportant la meitat de l'espai i de la representació empresarial del pavelló espanyol, que va ocupar 1.000 metres quadrats per davant de països com França, Canadà i Alemanya. La representació catalana va ser de més de 90 professionals de 31 empreses i 15 institucions.
 
Per a més informació sobre l'organització de la delegació catalana cal posar-se en contacte amb:

Biocat
Àrea de Comunicació i Relacions Externes
events@biocat.cat
Tel. +34 93 310 33 69

La BIO és la fira 'biotec' més important del món i l'any passat va atreure més de 15.000 professionals - Foto: © BIO.

Contingut relacionat: 
Categories: