Esteu aquí

Notícia

Suma’t a la segona edició de la Barcelona Health Innovation Week 2024

Vols formar part de la iniciativa? Registra la teva activitat per donar a conèixer la diversitat, les fortaleses, l'impacte i el potencial de l’ecosistema de les ciències de la vida i la salut de la BioRegió de Catalunya. Impulsada per Biocat i dedicada a la innovació, l'acceleració, la tecnologia i la transformació en el sector salut, se celebrarà del 12 al 15 de febrer de 2024.

AddToAny buttons: 
01.09.2023

Per segon any consecutiu, Biocat organitza del 12 al 15 de febrer de 2024, la Barcelona Health Innovation Week, una setmana dedicada a mostrar la diversitat, les fortaleses, l'impacte i el potencial de l’ecosistema de les ciències de la vida i la salut de la BioRegió de Catalunya mitjançant l’organització d’activitats, presentacions, xerrades, debats i webinars.

Les entitats de la BioRegió de Catalunya interessades a participar ja ho poden fer registrant la seva sessió en aquest formulari. Les temàtiques de les sessions hauran d’estar enfocades a la innovació de l’ecosistema de salut català, inversió, i networking.

Com en l’edició anterior, el tret de sortida serà novament la presentació de l’Informe de la BioRegió 2023, el document oficial i de referència sectorial, que tindrà lloc el dilluns 12 de febrer de 2024, a l’Auditori AXA de Barcelona, on es tornaran a presentar els principals indicadors del sector de ciències de vida i de la salut de la BioRegió de Catalunya. Apunta-t’ho a l’agenda!

 

Èxit de participació en la primera edició

La primera edició de la Barcelona Health Innovation Week, celebrada del 13 al 16 de febrer d’aquest any, va aglutinar a més d’un centenar de persones que van participar en les 20 activitats sobre innovació en salut organitzades a la capital catalana per part d'entitats de recerca, acceleradores, empreses i agents de suport al sector. Consulta les activitats de la primera edició
 

Registra la teva activitat en innovació en salut a la Barcelona Health Innovation Week 2024!