Esteu aquí

Notícia

Trifermed amplia la seva àrea de negoci internacional amb una nova filial al Canadà

AddToAny buttons: 
21.04.2009

Trifermed Group , consultora biofarmacèutica amb seu a Sant Cugat del Vallès, està preparant l’obertura d’una nova filial al Canadà, mercat que a dia d’avui cobreix des de Barcelona. Amb aquesta, ja són tres les filials de Trifermed a l’estranger, juntament a les de Mèxic i Israel, a més de comptar amb associats a d’altres països com Colòmbia i Xile.

Amb set anys de vida a l’esquena, Trifermed s’ha especialitzat en consultoria estratègica per a les empreses farmacèutiques europees, amb la finalitat d’apropar-les al coneixement de la indústria biotecnològica dels clústers internacionals més potents. Malgrat que centra el seu negoci en fàrmacs de sanitat humana i animal, i en menor mesura es dedica a la cosmètica i nutrició, el 2008 Trifermed va estrenar una nova unitat per donar suport a la gestió econòmica-financera i el desenvolupament corporatiu d’empreses biotecnològiques de nova creació.

Actualment, els clients de la consultora són una cinquantena de farmacèutiques que contracten els seus serveis per ampliar la seva cartera de productes, millorar els seus fàrmacs i trobar-los socis que els llicenciïn en mercats internacionals.

Fotografia: Sergi Trilla, president i fundador de Trifermed Group

Contingut relacionat: