Esteu aquí

Notícia

Últims dies per inscriure's a BIO San Diego 2008

AddToAny buttons: 
05.11.2007

Aquest divendres 9 de novembre finalitza el termini per inscriure's a la convenió internacional de la Biotechnology International Organization (BIO), que el proper any tindrà lloc a San Diego (Estats Units) els dies 17 a 20 de juny de 2008.

Per segon any consecutiu, Biocat coordina per a Catalunya -juntament amb ICEX i Genoma España (organitzadores a nivell estatal)- la presència catalana dins del pavelló oficial espanyol. En virtut del compromís aconseguit entre BIO i ICEX durant la darrera edició, així com de l'antiguitat en la participació com a pavelló individualitzat i el nombre d'empreses estimades, en aquesta ocasió el pavelló català duplicarà el seu espai amb un total de 250 m2.

Amb l'objectiu de facilitar la participació del major nombre d'empreses possibles, i tal i com ja es va fer l'any passat, s'han posat en marxa una bateria d'ajuts econòmiques distribuïdes per diferents institucions (ICEX, Genoma, COPCA i Biocat) que permetran assistir a la convenció amb les condicions més avantatjoses possibles. A banda de la subvenció econòmica, Biocat també acompanya a les empreses amb la resta dels tràmits derivats (viatges, allotjament, transport de mercaderies, decoració de l'estand, etc.) i s'encarrega de la gestió directa d'alguns d'aquests processos.

Des de Biocat encoratgem a totes les empreses a que no deixeu passar aquesta oportunitat de participar en la fira més important del món del sector, en l'àmbit internacional. Els qui van gaudir de l'experiència de BIO 2007 us poden assegurar que, des del punt de vista de negoci, el balanç és més que satisfactori.

Per a més informació: Montse Daban (mdaban@biocat.cat) / Silvia Labé (slabe@biocat.cat )

Contingut relacionat: