Esteu aquí

Notícia

Últims dies per inscriure's a la jornada ‘Drug Discovery: Disseny de noves estratègies per ser més competitius’

Aquesta serà la primera sessió de ‘Lessons Learned’ del 2015

AddToAny buttons: 
20.02.2015

El proper dijous 26 de febrer, Biocat i CataloniaBio, amb la col·laboració del Parc Científic de Barcelona (PCB) i d’ACCIÓ, organitzen la jornada Drug Discovery: Disseny de noves estratègies per ser més competitius.

Aquesta será la primera sessió d’aquest any del cicle Lessons Learned: Compartint experiències per a impulsar la competitivitat, iniciativa amb la qual es pretén propiciar l’intercanvi d’experiències i el networking entre els professionals de les empreses de l’àmbit de les ciències de la vida.

Durant la jornada, s’analitzaran les diferents fases del procés del Drug Discovery i el desenvolupament de noves molècules, des del disseny molecular, la síntesi química, els assaig in vitro/in vivo fins a la pre-clínica regulatòria i prova de concepte.

Els assistents podrán gaudir de les explicacions de ponents com Josep Oriol Nicolás, CEO de Ready Cell, que parlarà del Drug Discovery i de si aquest està renaixent o en decadencia; Jordi Quintana, Assessor de Desenvolupament de Negoci i Director de la Plataforma Drug Discovery del PCB, que explicarà quin i com és el procés del Drug Discovery; o Joan Feixas, CEO d’Enantia, qui tractarà la dimensió química del desenvolupament de fàrmacs.

També hi participarà Ignasi Sahún, cofundadoer i CMO de ZeClinics qui parlarà de Zebrafish: el peix que no es mossega la cua. Lluís Gómez, CSO de Draconis Pharma farà les seves pròpies reflexions sobre la prova de concepte i l’índex terapèutic.

Data: Dijous, 26 de febrer de 2015

Lloc: Parc Científic de Barcelona (Aula Fèlix Serratosa), C/ Baldiri Reixac, 10, 08028, Barcelona

Horari: De 16:00 a 19:30h

Dirigit a:

  • Empresaris i emprenedors
  • CEOs, Project Managers, COOs...
  • Professionals d’empreses biotec i tecmed
  • Responsables d’Oficines de Transferència Tecnològica

Registre: 45€ (IVA inclòs) places gratuïtes limitades per a socis de CataloniaBio

Lessons learned febrer

El l'última sessió del 2014 es va parlar sobre els diferents models d'inversió en empreses biotecnològiques.

Contingut relacionat: 
Categories: