Esteu aquí

Notícia

UPFeina, nou anys escurçant distàncies cap al món laboral

La Fira d'Ocupació de la Universitat Pompeu Fabra, el dia 13 de novembre, facilitarà que empreses i joves universitaris es coneguin a través de l''speed-networking'.

AddToAny buttons: 
30.08.2013

Redacció

La Universitat Pompeu Fabra (UPF) celebrarà la novena Fira d’Ocupació (UPFeina), on les empreses i institucions es poden posar en contacte directe amb els joves graduats de les titulacions d'aquesta universitat, el dia 13 de novembre de 2013 al Campus de la Ciutadella de Barcelona. L'any passat hi van participar més de 4.000 estudiants i una cinquantena d'empreses que volien captar talent i donar a conèixer les oportunitats laborals i en pràctiques de la seva organització, i això demostra que és una fira consolidada.

En ciències de la salut i de la vida, actualment la UPF ofereix tres graus, nou màsters i postgraus i un doctorat.

Les empreses i institucions que vulguin ser presents a la UPFeina 2013 amb un estand propi o bé compartit poden enviar la sol·licitud fins l'1 d'octubre. També tenen la possibilitat de fer una presentació corporativa, speed-networking (trobades ràpides de 5 a 20 minuts) i entrevistes amb els estudiants prèviament seleccionats. El cost és a partir de 750 euros.

Durant tot el dia es faran xerrades sobre emprenedoria, oportunitats de treball i pràctiques a l'estranger, auditoria i consultoria, entre d'altres.

Data: 13 de novembre de 2013
Hora: de 10 h a 18 h
Lloc: Campus de la Ciutadella de la UPF • C/ Ramon Trias Fargas, 25-27 • Barcelona (mapa)

Un directiu del despatx d'advocats i assessors Garrigues fent 'speed-networking' amb una estudiant de la UPF - Foto: © UPF.

Contingut relacionat: