Esteu aquí

Notícia

El XPatient Barcelona Congress analitzarà al setembre l’impacte de la tecnologia en l’acceleració de processos de salut

Biocat participa com a entitat col·laboradora en aquesta sisena edició del congrés, que es realitzarà el 28 i 29 de setembre, en format virtual i serà d’accés gratuït. Les inscripcions ja són obertes i es pot consultar el programa preliminar.

AddToAny buttons: 
15.07.2021

L’esdeveniment sobre el canvi del model assistencial, XPatient Barcelona Congress, organitza el proper mes de setembre la seva sisena edició per posar sobre la taula com l’experiència de la pandèmia ha canviat les nostres percepcions i maneres de fer en salut, i l’impacte que ha tingut la tecnologia com a acceleradora de processos. Biocat participa com a entitat col·laboradora.

El congrés, impulsat per l’XPA Barcelona (Experiència del Pacient) -una comunitat de pràctica que aglutina diverses institucions i que té com a objectiu transformar el model assistencial per situar el pacient al centre del sistema- es realitzarà el 28 i 29 de setembre, en format virtual i serà d’accés gratuït.

En el congrés es donaran a conèixer les conclusions extretes dels tallers i activitats pròpies de l’XPA Barcelona i es convidarà a la comunitat mèdica a participar dels resultats extrets, per tal de fer aflorar les iniciatives i bones pràctiques i ajudar a implementar-les en el sistema de salut.

Ja pots consultar el programa preliminar i inscriure’t!

 

Categories: