Esteu aquí

Emprenedoria

L’impuls i el foment de l’emprenedoria, el suport a la creació d’empreses, l’acompanyament als emprenedors i la col·laboració amb programes de valor afegit que ajuden a convertir projectes en empreses de base tecnològica és una de les principals àrees d’actuació de Biocat. 

L’objectiu d’aquesta línia de treball és contribuir a l’aflorament de noves start-up en els camps de la biotecnologia, les tecnologies mèdiques i el digital health, així com l’acceleració de projectes ja existents, mitjançant una sèrie de serveis d’incubació, formació, mentoring, networking i accés a finançament.

 

Emprenedoria distribuidora 2

L’impuls i el foment de l’emprenedoria, el suport a la creació d’empreses, i la col·laboració amb programes de valor afegit que ajuden a convertir projectes en empreses de base tecnològica és una de les principals àrees d’actuació de Biocat.

Es tracta del punt de trobada entre empreses amb projectes de biotecnologia, medical devices, serveis sanitaris i tecnologies de la informació relacionades amb la salut, i inversors interessats en el sector.

Trobada en què es posen en contacte científics i grups de recerca amb professionals empresarials amb l’objectiu de formar equip per crear start-ups en l’àmbit de les ciències de la vida.