Esteu aquí

Formació i Talent

Biocat promou accions formatives i de desenvolupament de talent dirigides a impulsar l’aflorament de projectes d’emprenedoria d’universitats i d’hospitals, la creació de noves empreses i la formació de gestors per dotar el sistema de professionals qualificats en l’àmbit de la salut i les ciències de la vida.

Formacio i talent

Moebio, amb el seu programa insígnia d·HEALTH Barcelona, és una iniciativa disruptiva que aplega diversos programes formatius per promoure l'emprenedoria i l'encreuament de la tecnologia, les biociències, la salut i la gestió empresarial. 

El Curs d’Iniciació a la Bioemprenedoria “Claus per Bioemprendre” acosta a estudiants i investigadors l’experiència personal dels principals bioemprenedors de Catalunya. Al llarg de tres sessions de tres hores cadascuna, es mostra el paper de l’emprenedoria en el desenvolupament de la biotecnologia; les primeres passes per bioemprendre, des de la idea fins a les primeres ronda de finançament; i les fases i partners que conformen el cicle de vida d’una empresa biotecnològica.

Els “Premis Àlex Casta” són una pitch competition adreçada a startups de la BioRegió de Catalunya, una iniciativa conjunta de l’ecosistema en record del Dr. Àlex Casta, reconegut professional del sector de les ciències de la vida i la salut de Catalunya que ens va deixar el desembre de 2018.

A través dels Premis Àlex Casta, volem impulsar el talent, donar visibilitat i incentivar l’emprenedoria dins la BioRegió de Catalunya.

Pitch Training Program s’adreça a projectes i startups que necessitin millorar la seva presentació virtual davant d’inversors, corporate ventures i scouters del sector de les ciències de la vida i la salut, tant en el fons (el contingut) com en la forma (la presentació).

El programa es divideix en dues sessions formatives online, de la mà de dos experts del sector amb recorregut i experiència consolidada, de 90 minuts cadascuna, en dues setmanes diferents, per poder incorporar el feedback rebut entre cada sessió.