Esteu aquí

Projectes estratègics

Un dels principals objectius de Biocat és reforçar la BioRegió de Catalunya, per donar un salt qualitatiu del bioclúster a nivell nacional i internacional. És per això que, Biocat compta amb una sèrie de projectes estratègics a diferents nivells.

EIT Health, l'aposta europea de Biocat, és un programa compromès amb la innovació en salut i en el seu impacte en la millora de la qualitat de vida dels ciutadans. La Barcelona Clinical Trials Platform (BCTP) vol posicionar Catalunya entre els 5 primers territoris europeus per a la realització d'assaigs clíncs, proporcionant coordinació, integració, qualitat i velocitats en els assaigs realitzats al país.

Biocat també coordina la comunitat RIS3CAT: "NEXTHEALTH: Solucions Multidisciplinàries per als Propers Reptes de Salut", per donar resposta als principals reptes relacionats amb la salut a Catalunya, des del coneixement fins a l'accés al mercat. 

 

El projecte europeu EIT Health és un consorci amb nodes a Barcelona, París, Londres, Rotterdam, Estocolm  i Heidelberg, compromès amb la innovació en salut i el seu impacte en la millora de la qualitat de vida dels ciutadans.

Biocat coordina la comunitat NEXTHEALTH: Solucions Multidisciplinàries per als Propers Reptes de Salut, que dóna resposta als principals reptes relacionats amb la salut i es forcalitza en la millora de la innovació en salut, la qualitat de vida dels ciutadans i l'arribada al mercat de les innovacions. 

La BCTP reuneix els principals instituts de recerca hospitalària en una plataforma per millorar la coordinació, integració, qualitat, inclusivitat i velocitat de la recerca clínica.