Esteu aquí

Coneix Biocat

Biocat maximitza l'impacte econòmic i social de l'ecosistema de les ciències de la vida i d'innovació en salut de la BioRegió de Catalunya. 

Biocat centra la seva estratègia en diferents punts claus:

  • Sensibilització i promoció de l'ecosistema, creant eines i estratègies per a millorar el coneixement del sector sanitari català i incrementar la seva projecció tant a nivell nacional com internacional, amb l'objectiu de posicionar a la BioRegió com a referent internacional.
  • Brindar capacitació innovadora i desenvolupar talent, dissenyant i executant programes i iniciatives per millorar el talent i l'emprenedoria, considerats factors essencials per al creixement del sector.
  • Accelerar la transferència de tecnologia i el creixement empresarial donant suport i duent a terme activitats per augmentar el valor del sector, posant especial èmfasi en el valor afegit de la recerca, el coneixement i la transferència de tecnologia, la internacionalització i l'accés al capital.

Creat el 2006 com una fundació pública / privada, Biocat - juntament amb el govern -, també impulsa polítiques estratègiques de gran abast i projectes destinats a contribuir amb la competitivitat del sector.

 

coneix Biocat

 

Dinamitzant la BioRegió d'una manera global

 

Biocat dinamitza la BioRegió, el clúster de les biociències de Catalunya, per consolidar-lo i projectar-lo internacionalment. Amb les seves accions, Biocat:

  • Actua com a soci de coneixement de l’Administració en el disseny de polítiques i programes per al sector
  • Detecta grans tendències internacionals per preveure necessitats i oportunitats del sector abans, fins i tot, que es produeixin
  • Facilita la col·laboració entre els agents de la BioRegió i entitats diverses de dins i fora de Catalunya, en l’àmbit estatal i internacional
  • Facilita l’accés de les empreses i les entitats de recerca als agents públics
  • Proposa solucions flexibles i innovadores als reptes del sector, amb qualitat i eficàcia

 

​Visita la secció Què fem d'aquest web per conèixer els projectes concrets en què treballa actualment Biocat.