Esteu aquí

Startup generation

Tomàs Lóbez Pérez

CEO de Nixi for Children

Tomàs és CEO de Nixi for Children. Té formació en disseny i ha exercit com a ponent i docent a institucions educatives, com ESADE i EINA. 
La seva companyia ha estat reconeguda amb diferents premis d’institucions, entre ells destaquen el Premi a la millor iniciativa tecnològica en salut de DKV Impacte i el Premi BizBarcelona a la millor iniciativa contra la Covid-19 de Barcelona Activa. 

“Com a emprenedor, cada dia pot ser el teu darrer dia”

13.07.2021

Nixi for Children és un projecte centrat a ajudar i empoderar als pacients pediàtrics a superar la por als centres hospitalaris i els seus procediments. La solució de la companyia es tracta d'un Kit que està format per una experiència de realitat virtual immersiva personalitzada.

L'eina anticipa als infants que s'han d'operar i a les seves famílies, informació sobre el quiròfan i la seva experiència el dia de la intervenció. D'aquesta manera els pacients es poden familiaritzar amb el que es trobaran i reduir així la por i ansietat que provoca una situació desconeguda.

En aquesta video-entrevista, Tomàs Lóbez, el CEO de l’startup recomana gaudir de l’experiència d’emprendre com si fos l’últim dia, a la vegada que comparteix alguns consells que ens poden ajudar a ser més eficients i productius. També, reconeix que li hagués agradat saber que, en aquest sector especialment, les coses no van tan ràpides com sovint desitgem i que és molt important ser pacients per aconseguir bons resultats.