Esteu aquí

Startup generation

Pablo Pantaleoni, CEO Medtep
Pablo Pantaleoni

CEO i cofundador de Medtep

Economista i emprenedor. Graduat en Economia i ADE per la Universitat Pompeu Fabra i màster en Creació de Negocis a Internet per la Universitat Ramon Llull. Com a economista, ha treballat en el sector financer, especialitzat en mercats internacionals, per empreses com GVC Gaesco. I com a emprenedor, ara és CEO de Medtep, la seva segona start-up. Pantaleoni és un dels candidats a la llista ‘Forbes’ de talents menors de 30 anys.

Pablo Pantaleoni: "Per mi ser emprenedor és més una actitud i un caràcter que una professió”

30.11.2015

Medtep és una start-up tecnològica creada el 2011 per Pablo Pantaleoni i Jacob Suñol que pren protocols mèdics i clínics validats i els converteix en plans de salut personalitzats fàcilment comprensibles i realitzables pels pacients. Això permet als usuaris dur a terme un tractament més eficient i, per extensió, millorar la seva qualitat de vida. L'empresa va ser seleccionada el 2014 per seguir un programa de creixement de tres anys a l'acceleradora StartUp Health de Nova York, considerada la millor del món en el camp de la salut. Aquest estiu ha tancat una ronda de finançament de 2 milions de dòlars, ha traslladat la seva seu comercial i social a Silicon Valley i ha obert una delegació a Mèxic.

 

Per què vas voler ser emprenedor?

Per mi ser emprenedor és més una actitud i un caràcter que una professió. No he sentit mai aquest 'vull emprendre'. Simplement, des de molt jove he tingut aquesta inquietud i als 20 anys vaig fundar la meva primera start-up. Poc després, al 2011 -amb 23 anys- vaig fundar amb Jacob Suñol, Medtep. Mai m'ho vaig plantejar, simplement, va sorgir així, de forma natural. 

Quina ha estat la decisió estratègica més important que has pres fins ara?

Segurament decidir moure'ns a San Francisco. Tanmateix, cal dir que tot i ser la decisió més important, va ser molt fàcil de prendre. El creixement de Medtep i la importància del sector de la salut digital a Silicon Valley va fer que en realitat fos quelcom natural, que tard o d'hora havíem de fer.

Quin és el millor consell que t'han donat?

La meva mare sempre m'ha dit "Cadascú recull el que sembra", és una màxima que tinc molt present i que he aplicat en tot el que feia des de ben petit. Tots els èxits assolits i els que -espero- encara queden per venir són fruit de l'esforç i el treball.

I ara què? Quines fites t'has marcat assolir a curt termini?

La principal és consolidar la presència internacional de Medtep. Ja tenim oficines tant a Barcelona, San Francisco com a Ciutat de Mèxic, però aquest 2016 ha de servir com a confirmació del nostre creixement internacional.