Esteu aquí

Startup generation

Esther Riambau

Cofundadora i CEO d'Oniria Therapeutics

Llicenciada en biologia i bioquímica i màster en Administració i Direcció d'Empreses (MBA). És cofundadora i CEO d'Oniria Therapeutics i cofundadora i membre del consell d'administració de Gate2Brain. El seu lema? “La meva formació és en transferència de tecnologia, però el meu cor està amb les startups”.

“S’ha d’invertir temps en conèixer l’equip per evitar discrepàncies que afectin a l’empresa”

27.04.2022

A finals del mes de març, la Vall d'Hebron Institut d’ Oncologia (VHIO), la Universitat de Barcelona (UB) i ICREA posaven en marxa Oniria Therapeutics per eliminar les cèl·lules tumorals persistents. En concret, la nova spin-off, que ha comptat amb el suport econòmic de la Fundació ”la Caixa”, l’Associació Espanyola contra el Càncer i l’Instituto de Salud Carlos III (ISCIII) centra els esforços en el desenvolupament de teràpies per eliminar les cèl·lules tumorals persistents que resisteixen els tractaments convencionals i que són responsables de les recaigudes i de la progressió dels pacients a fases més avançades de la malaltia. 

Hem parlat amb l’Esther Riambau, directora general del projecte, qui ha explicat la seva trajectòria com a emprenedora, com es va incorporar al projecte, la importància de conèixer bé l’equip i els reptes d’Oniria Therapeutics en un futur immediat. L’spin-off busca finançament per poder escalar el projecte.