Esteu aquí

Startup generation

Josep Cardona

CEO d’Onalabs

Farmacèutic i MBA. Expert en desenvolupament de negoci, innovació i estratègia en el sector salut. Va decidir deixar la direcció en empreses farmacèutiques per poder innovar des d’una startup

“Per tenir èxit és important entendre els punts de vista dels altres”

21.10.2021

Onalabs va ser fundada a Barcelona al 2016 per Elisabet del Valle i Xavi Muñoz, COO i consultor científic de la companyia, respectivament. Més tard es va incorporar Josep Cardona com a CEO i responsable dels equips de bioingenieria i gestió.

La companyia està immersa en el desenvolupament de tres dispositius digitals pel control en remot dels malalts crònics complexos hospitalitzats en domicili, els esportistes i els pacients diabètics. Per accelerar el seu desenvolupament i comercialització, l'empresa ha posat en marxa tres diferents vies d'inversió privades: Onalabs Investment, el vehicle d'inversió que ha creat l’startup, inversors directes i la plataforma internacional de crowdfunding Crowdcube per aconseguir arribar a la xifra de 1,2 milions d'euros de finançament.

En la següent video-entrevista, Josep Cardona comparteix les competències per emprendre, alguns consells per arribar a l’èxit i desvetlla les fites que s’ha proposat assolir Onalabs a curt termini.