Biocat

Com fer un pitch perfecte en temps de pandèmia

En el context actual de pandèmia, en què les reunions i presentacions són virtuals, la preparació de l'e-pitch és clau. Us detallem alguns aspectes a tenir en compte a l'hora de presentar la vostra idea davant inversors o futurs clients.

 

La BioRegió ha vist un important creixement de les empreses de digital health en els últims deu anys, així com de la quantitat d’inversió rebuda. Us donem les xifres i les claus de la transformació d’aquest sector en un ecosistema vibrant.

El Dep. de Comerç Internacional del Regne Unit ha llançat una campanya per ajudar els negocis de la Unió Europea a preparar-se per al final del període de transició UK-EU i ha presentat un seguit de fórmules per a que les empreses puguin adaptar-se a les noves normatives.

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya.

Directori BioRegió

Més de 1.000 empreses i una àmplia xarxa d'universitat, hospitals i entitats de recerca formen la BioRegió de Catalunya.

Notícies

22.12.2020
L’any 2020 ha estat marcat sens dubte per la pandèmia de Covid-19, que per ara ha causat 1,7 milions de morts al món i ha capgirat la nostra manera de viure i treballar. Però aquesta crisi sanitària ha provocat també un...
18.12.2020
Una de cada quatre persones al món pateix una malaltia neurològica o psiquiàtrica. D’aquí a deu anys, prop del 30% de la població d’entre 40 i 65 anys serà diagnosticada amb una malaltia del cervell. El curs Brain...
17.12.2020
Catalunya i Suècia són reconegudes pel seu alt nivell d’excel.lència en recerca en ciències de la vida. Totes dues se situen en posicions destacades en els rànquings mundials: Barcelona i Estocolm ocupen el 10è i el 12è...

Agenda

20.01.2021 a 21.01.2021
Lloc:

Online

25.01.2021 a 28.01.2021
Lloc:

FORMAT DIGITAL

START-UP GENERATION
Eva Garcia Ramos
10.12.2020

Eva García Ramos és la fundadora de WIVI Vison. És enginyera en Telecomunicacions i ha estat, entre d’altres, directiva de Gamesa Siemens (multinacional líder del sector de les turbines d’energia eòlica) i membre del comitè de direcció de diverses empreses. L'experiència amb la malaltia neurodegenerativa de la seva mare, detectada a través de la vista, la va empènyer a iniciar el seu projecte com a emprenedora en l’àmbit de les tecnologies de la visió.