Biocat

shutterstock_2034173573-covid-19-delta

Experts internacionals han analitzat què hem après de la pandèmia, quines eines i tecnologies actuals hi ha disponibles i com hem d'actuar per estar millor preparats en un futur en aquesta Conferència CaixaResearch.

Femtech

En aquest post analitzem un segment d’empreses que es troba en plena ebullició i que ha situat la BioRegió com el tercer hub europeu en nombre d’startups Femtech.

Aquest mes de novembre ha estat frenètic en quant a esdeveniments i trobades de la comunitat, com el World Hospital Congress i el Caixa Research Conference.

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya.

Directori BioRegió

Més de 1.500 empreses i una àmplia xarxa d'universitat, hospitals i entitats de recerca formen la BioRegió de Catalunya.

Notícies

03.12.2021
Per a un ecosistema de les ciències de la vida i de la salut com el de la BioRegió de Catalunya, amb més de 1.200 companyies i 89 centres de recerca, la transició a un nou model d'economia és un repte considerable. Per...
29.11.2021
Trobades i inauguracions de programes destacats Diverses trobades, programes i esdeveniments importants han caracteritzat aquest mes de novembre que ja ensuma a Nadal. Per una banda, el 44è World Hospital Congress, que...
29.11.2021
Tech Spirit Barcelona ha tornat a mobilitzar l’ecosistema startup i tecnològic de la ciutat. La segona edició de la trobada es vol convertir en l’esdeveniment de referència de la comunitat innovadora local amb mirada i...

Agenda

06.12.2021 a 10.12.2021
Lloc:

Híbrid: Londres (UK) i format digital  

START-UP GENERATION
Xavier Palomer  Co-founder​ of Psious
25.11.2021

Xavier és co-fundador de Psious. El 2013 decideix crear l'empresa amb Daniel Roig amb l’objectiu de donar resposta al tractament de la salut mental mitjançant les tecnologies digitals. Psious és la primera plataforma online que es basa en la realitat virtual i la tecnologia 3D per a tractar específicament trastorns mentals.