Biocat

El 31% dels CEOs i fundadors d’empreses del sector salut creades a Catalunya des del 2018 són dones, un percentatge molt superior al d’anys anteriors. Coneguem aquestes professionals que estan contribuint a canviar la tendència.

Pitch Training Program s’adreça a projectes i startups que necessitin millorar la seva presentació virtual davant d’inversors, corporate ventures i scouters del sector de les ciències de la vida i la salut, tant en el fons (el contingut) com en la forma (la presentació).

Les generacions actuals recordaran el 2020 com l’any en què tot es va capgirar pel capritx d’un virus sorgit gairebé de la nit al dia. La BioRegió no va ser aliena a aquesta anormalitat, però en tractar-se d’un sector –el de les ciències de la vida i la salut– estratègic i essencial en la gestió de la pandèmia, la revolució en aquest cas va servir per aportar el millor de si mateix contra el virus.

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya.

Directori BioRegió

Més de 1.000 empreses i una àmplia xarxa d'universitat, hospitals i entitats de recerca formen la BioRegió de Catalunya.

Notícies

24.07.2020
Juliol ha estat un mes fructífer per a la BioRegió de Catalunya. Rondes de finançament, noves aliances i avenços en recerca, no només sobre la Covid-19. Tot i això, el SARS-CoV-2 segueix present en centres públics i...
22.07.2020
La nova normalitat ha obligat a refer la manera com ens relacionem, i les trobades professionals i de partnering no són una excepció. Tenint en compte això, Biocat i CataloniaBio & HealthTech llancen el Pitch...
22.07.2020
Biocat ha publicat la seva Memòria d’activitats 2019, un recull dels principals projectes, iniciatives i indicadors d’un any en què la institució va continuar treballant per escalar la BioRegió i posicionar-la com un...

Agenda

19.08.2020 a 20.08.2020
Lloc:

FORMAT DIGITAL 

25.08.2020 a 27.08.2020
Lloc:

FORMAT DIGITAL

START-UP GENERATION
16.05.2020

ABLE Human Motion és una spinoff de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) que dissenya, desenvolupa i treballa per comercialitzar exoesquelets robòtics per augmentar i millorar la mobilitat humana.