Biocat

Ni el coronavirus ha pogut amb la tendència ascendent d'un sector que porta ja 5 anys consecutius superant la barrera dels 100 milions. Però quin és el potencial d'atracció d'inversió de l'ecosistema per al 2025?

E-Pitch Training Program s’adreça a projectes i startups que necessitin millorar la seva presentació virtual davant d’inversors, corporate ventures i scouters del sector de les ciències de la vida i la salut, tant en el fons (el contingut) com en la forma (la presentació).

Les generacions actuals recordaran el 2020 com l’any en què tot es va capgirar pel capritx d’un virus sorgit gairebé de la nit al dia. La BioRegió no va ser aliena a aquesta anormalitat, però en tractar-se d’un sector –el de les ciències de la vida i la salut– estratègic i essencial en la gestió de la pandèmia, la revolució en aquest cas va servir per aportar el millor de si mateix contra el virus.

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya.

Directori BioRegió

Més de 1.000 empreses i una àmplia xarxa d'universitat, hospitals i entitats de recerca formen la BioRegió de Catalunya.

Notícies

29.10.2020
Tens un projecte científic i busques una oportunitat per portar-lo al mercat? Ets un professional dels negocis amb ganes d’executar nous projectes? El proper 3 novembre se celebrarà la cinquena edició de Health &...
27.10.2020
A Catalunya es lideren actualment més de 60 projectes de recerca sobre la Covid-19 i el virus que la causa, el SARS-CoV-2. Amb l’objectiu de donar visibilitat i enfortir la col·laboració entre els diferents agents de l’...
30.09.2020
Aortyx, spinoff de l’Institut Químic de Sarrià especialitzada en la creació de dispositius endovasculars per a les disseccions d’aorta, va ser la guanyadora de la primera edició dels Premis Àlex Casta al millor pitch de...

Agenda

29.10.2020
Lloc:

FORMAT DIGITAL

29.10.2020
Lloc:

FORMAT DIGITAL

START-UP GENERATION
16.05.2020

Doctora en Biologia Cel·lular i Molecular per la UB i MBA, Judit Cubedo té 15 anys d'experiència com a investigadora en estudis d'identificació de nous biomarcadors de malaltia cardiovascular i en el desenvolupament de nous mètodes de diagnòstic. Autora de 35 publicacions científiques i coinventora de 4 patents, ha rebut diversos premis. Un d'ells atorgat pel MIT Technology Review, per la invenció que va donar lloc el 2017 a la constitució de l'empresa GlyCardial Diagnostics, de la qual és CEO.