Biocat

collage_home_1.jpg

Amb motiu del Dia de la Dona i la Nena en la Ciència, hem entrevistat emprenedores de la BioRegió que han engegat una companyia en els darrers tres anys. Totes elles amb amb representació en àmbits tan diversos com la biotecnologia o el digital health, entre altres. 

Remote working in the BioRegion: a new reality that is here to stay?

L'any passat la pandèmia de SARS-CoV-2 aturava la mobilitat i la vida social en bona part del món, però el món biotec i de la salut no s’aturava, ans al contrari, intensificava la seva activitat. La pandèmia ha obligat el sector a adaptar noves maneres de treballar que, en alguns casos, sembla que han arribat per quedar-se.

Boost4Health vouchers webinar

Biocat gestiona la nova emissió de ‘vouchers’ de suport i de connexió per ajudar a les pimes de la BioRegió a créixer a escala internacional. Boost4Health atorgarà 110 vals en total a través dels seus partners regionals. Les empreses poden sol·licitar-los a través de Biocat fins setembre del 2021.

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya.

Directori BioRegió

Més de 1.000 empreses i una àmplia xarxa d'universitat, hospitals i entitats de recerca formen la BioRegió de Catalunya.

Notícies

24.02.2021
Febrer ha estat un mes ple de novetats interessants. Un dels temes que ha tingut al conjunt de l’ecosistema en alerta ha estat, sens dubte, la selecció i presentació dels projectes que ha dut a terme la Generalitat en...
24.02.2021
El projecte Boost4Health del programa Interreg North-West Europe ha obert una nova convocatòria d’ajuts d’internacionalització per a petites i mitjanes empreses.  Aquests vals o vouchers ofereixen a les pimes suport...
28.01.2021
La 15a edició de BIO-Europe Spring (BES) arriba a Barcelona en format virtual a causa de la pandèmia del coronavirus SARS-Cov-2. En aquesta edició, Biocat, CataloniaBio & Healthtech i ACCIÓ són Platinum Espònsors, i...
START-UP GENERATION
Marta Guerrero, Co-fundadora de Retinset
22.02.2021

Marta Guerrero és la co-fundadora de Retinset, una spin-out de l’empresa Medical Mix centrada en el desenvolupament de tractaments per a la retina. És doctora en farmàcia i ha treballat en empreses multinacionals farmacèutiques, la qual cosa li ha servit per tenir una visió global i profunda dels diferents aspectes a tenir en compte a l’hora de desenvolupar un nou medicament. Va fer el pas cap a l’emprenedoria perquè és així com els projectes científics innovadors poden arribar al mercat i tenir impacte en la societat.