Biocat

Aquest mes es celebra la Diada de Sant Jordi, una de les festes més populars a Catalunya i Biocat ha fet un recull de llibres de divulgació amb les aportacions de la comunitat científica i emprenedora de la BioRegió de Catalunya. Un inventari on trobaràs inspiració a l’hora d’escollir regal per al proper 23 d’abril.

S’obre la convocatòria a la nova edició del programa que permet a les empreses publicar els seus reptes en una plataforma online i obtenir propostes de solucions de l’acadèmia i la recerca.

Biocat llança aquesta nova formació intensiva de 4 mesos on els participants aprendran les principals claus per convertir-se en un emprenedor d’èxit al sector salut. 

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya.

Directori BioRegió

Més de 1.000 empreses i una àmplia xarxa d'universitat, hospitals i entitats de recerca formen la BioRegió de Catalunya.

Notícies

07.05.2021
La Xina és un soci desitjat per a les empreses europees del sector de les ciències de la vida i la salut. Aspectes clau com la seva gran població, el seu potent mercat de teràpies i dispositius mèdics, les grans...
05.05.2021
L’edició d’enguany del programa d·HEALTH Barcelona s’ha hagut de posposar fins el 2022 a causa de la pandèmia. Tot i així, Biocat no ha volgut deixar de promoure l’esperit emprenedor i contribuir al desenvolupament del...
27.04.2021
La setmana del 17 al 21 de maig se celebrarà la ‘European Health Tech Innovation Week’, el congrés d’innovació en tecnologia sanitària més gran d’Europa impulsat per GIANT Health.  La trobada es realitzarà en format...

Agenda

17.05.2021 a 19.05.2021
Lloc:

FORMAT DIGITAL

17.05.2021 a 21.05.2021
Lloc:

Format híbrid: Barcelona, Berlin, Liverpool, París i Estocolm 

START-UP GENERATION
26.04.2021

José Ibeas és el coordinador de Grup de Nefrologia Clínica, Intervencionista i Computacional de l'Institut de Recerca i Innovació Parc Taulí I3PT (Cicno). També, és codirector del Màster d'Intel·ligència Artificial de la Unitat Mixta Cicno - Escola d'Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Expresident de la VAS i vicepresident del GEMAV.