Biocat

A juliol del 2022, la inversió en startups de la BioRegió de Catalunya s’ha multiplicat x2,5 respecte el mateix període de l’any passat, arribant als 296 milions d’euros. Pero el context internacional i la constricció generalitzada en la inversió convida a la prudència. Analitzem les dades en detall.

Coneixem de primera mà l’experiència de les digital therapeutics (DTx) catalanes amb el sistema de salut, i aprofitem per preguntar què caldria millorar, sota el seu parer, per progressar en l’adopció de projectes innovadors com els seus.

post blog boost 4 health

Com ha impactat el programa Boost4Health en la salut de les persones? A pocs mesos de finalitzar, Boost4Health ha contribuït a ajudar a més de 50 startups de la BioRegió en la seva internacionalització. Més enllà de mesurar el nombre d’empreses o com aquestes accedeixen a nous mercats gràcies als ajuts rebuts en aquest post anem un pas més enllà.

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya.

Directori BioRegió

Més de 1.500 empreses i una àmplia xarxa d'universitat, hospitals i entitats de recerca formen la BioRegió de Catalunya.

Notícies

26.07.2022
La COVID-19 ha suposat una revolució en molts àmbits de la nostra vida, però també l’oportunitat per posar de relleu la importància de la inversió en recerca i innovació en salut i la necessitat de preparar-nos davant...
26.07.2022
Primera “mega ronda” a la BioRegió i altres operacions Impress ha estat sens dubte la gran protagonista d’aquest mes en quan a inversió. L’startup de salut dental fundada a Barcelona el 2019 ha tancat una operació  ...
19.07.2022
Biocat ha començat a treballar -junt amb diversos socis d’arreu d’Europa- en els projectes europeus BRIGHT i INNAXE per maximitzar l’impacte de la innovació que es genera a la BioRegió i alinear l’estratègia de l’...

Agenda

29.08.2022 a 02.09.2022
Lloc:

Online

14.09.2022 a 15.09.2022
Lloc:

Palexpo, Ginebra

START-UP GENERATION
francesca wuttke startup generation nen
11.07.2022

Francesca Domenech Wuttke és Doctora en Farmacologia per la Facultat de Ciències Mèdiques de Weill Cornell i graduada en Biologia i Societat per la Universitat de Cornell. És la CEO i Fundadora de Nen, una plataforma per ajudar a nens i nenes amb càncer, una patologia que afecta a 500.000 infants d’arreu del món.