Esteu aquí

Reportatges

B·Debate Integrative Societies and Disability
04.12.2017

Segons l'OMS, més de 1.000 milions de persones pateixen algun tipus de discapacitat. L'evolució de les ciutats i l'aparició global de les tecnologies de la informació ofereixen noves oportunitats per la seva integració, però també dificultats que cal identificar i superar. Experts mundials es van reunir a B·Debate per promoure el debat científic sobre la matèria.

 

ERC researchers
29.11.2017

Els ajuts competitius de l’European Research Council distingeixen des de l’any 2007 l’excel·lència investigadora a Europa. Des de llavors, Catalunya n’ha obtingut 261, dels quals 77 en ciències de la vida i de la salut: la segona posició entre els països de la Unió Europea en nombre d'ajuts per milió d'habitants. A la darrera convocatòria, 3 projectes de la BioRegió van obtenir ERC Starting Grants: els seus líders ens els presenten.

Sinopsi B·Debate Natural Selection in humans
03.11.2017

Si la selecció natural és el mecanisme bàsic de l'evolució proposada per Darwin, i si els éssers humans estem profundament immersos en el que anomenem cultura, la pregunta és: seguim evolucionant? Per donar resposta a aquesta pregunta, alguns dels millors experts internacinals en el tema es van reunir convocats per B·Debate.

Foto Sinopsi B·Debate: Dels microbis als medicaments
19.10.2017

Com funciona la relació entre el microbioma i l'ésser huma? Com pot modular-se? Alguns dels millors experts internacionals en la matèria es van reunir a B·Debate per intentar donar resposta a aquestes qüestions.

Ready for September
26.09.2017

Setembre és un bon moment per marcar-se objectius. Finançament, internacionalització, networking, creixement professional… Apunta’t aquests recursos i no deixis escapar cap oportunitat!

Synopsis of the B·Debate: Zika virus and other mosquito-borne viruses
14.09.2017

Estem preparats per prevenir o lluitar contra les malalties transmesses per mosquits? Per discutir-ho, i per proposar les millores necessàries, diversos dels millors experts internacionals es van reunir a B·Debate.