Esteu aquí

Reportatges

Biodisseny Europa, observació
29.06.2017

L’assistència sanitària està plena de necessitats no satisfetes. La indústria i l’acadèmia treballen per solucionar aquests problemes, però fa 16 anys a Estats Units es van adonar que les solucions que sortien al mercat no servien. Va ser llavors quan va sorgir una nova metodologia per innovar en salut: el biodisseny. Barcelona n’és una de les capitals a Europa, on s’ha estès en els darrers anys.

BDebate Artificial Intelligence
15.06.2017

Diversos dels millors experts internacionals es van reunir en un B·Debate, una iniciativa de Biocat i de l'Obra Social "la Caixa", per parlar sobre els beneficis i riscos de la intel·ligència artificial, en particular però no exclusivament en l'àmbit de la web i les xarxes socials. 

B·Debate Industrial Biotechnology
10.05.2017

El 14 i 15 de febrer de 2016, investigadors i empresaris de tot el món es van reunir a B·Debate per debatre el present i el futur de la biotecnologia industrial.

05.05.2017

La medicina busca cada vegada més un major grau de precisió. I en aquest camí s'acompanya d'un aliat cada vegada més important: les tècniques d'imatge. Per discutir alguns dels més recents avenços en aquest camp, B·Debate va convocar diversos dels millors experts internacionals.

11.04.2017

Les malalties rares afecten a poques persones. Però hi ha més de 7.000 tipus i en conjunt les pateix gairebé el 10% de la població mundial. Per discutir els nous avenços sobre el reposicionament en malalties rares, diversos dels millors experts es van reunir en un B·Debate.

Sinopsis B·Debate: Early Life Experiences
20.02.2017

El 25 i 26 d'octubre del 2016 investigadors de tot el món es van reunir a B·Debate per debatre sobre l'estrès precoç i la seva relació amb un major risc de malaltia mental.