Esteu aquí

Reportatges

Ready for September
26.09.2017

Setembre és un bon moment per marcar-se objectius. Finançament, internacionalització, networking, creixement professional… Apunta’t aquests recursos i no deixis escapar cap oportunitat!

Synopsis of the B·Debate: Zika virus and other mosquito-borne viruses
14.09.2017

Estem preparats per prevenir o lluitar contra les malalties transmesses per mosquits? Per discutir-ho, i per proposar les millores necessàries, diversos dels millors experts internacionals es van reunir a B·Debate.

Sinopsi del B·Debate "GTEx"
29.08.2017

Membres del projecte GTEx, tots ells experts internacionals, es van reunir per primera vegada a Europa per posar en comú els avanços més recents.

Biodisseny Europa, observació
29.06.2017

L’assistència sanitària està plena de necessitats no satisfetes. La indústria i l’acadèmia treballen per solucionar aquests problemes, però fa 16 anys a Estats Units es van adonar que les solucions que sortien al mercat no servien. Va ser llavors quan va sorgir una nova metodologia per innovar en salut: el biodisseny. Barcelona n’és una de les capitals a Europa, on s’ha estès en els darrers anys.

BDebate Artificial Intelligence
15.06.2017

Diversos dels millors experts internacionals es van reunir en un B·Debate, una iniciativa de Biocat i de l'Obra Social "la Caixa", per parlar sobre els beneficis i riscos de la intel·ligència artificial, en particular però no exclusivament en l'àmbit de la web i les xarxes socials. 

B·Debate Industrial Biotechnology
10.05.2017

El 14 i 15 de febrer de 2016, investigadors i empresaris de tot el món es van reunir a B·Debate per debatre el present i el futur de la biotecnologia industrial.