Esteu aquí

Reportatges

Sinopsis B·Debate: Early Life Experiences
20.02.2017

El 25 i 26 d'octubre del 2016 investigadors de tot el món es van reunir a B·Debate per debatre sobre l'estrès precoç i la seva relació amb un major risc de malaltia mental.

Lliçons per la BioRegió: què podem aprendre del 2016?
25.01.2017

Volem saber quina ha estat la principal lliçó que ha deixat l’any 2016 en el camp de les ciències de la vida i la salut a Catalunya. Ho hem preguntat a alguns actors clau del sector: emprenedors, institucions, directius d’hospitals i centres de recerca o inversors. Això és el que ens han explicat:

Forum BioRegio 2016 crònica ponència
17.01.2017

Durant el Fòrum de la BioRegió, celebrat el novembre de 2016, reconeguts experts internacionals van presentar exitoses experiències de col·laboració públicoprivada i van explicar cap a on van els subsectors de la biofarma, el tecmed i el digital health. En aquesta pàgina trobareu un resum de totes les ponències que van tenir lloc en aquesta trobada per la reflexió i el coneixement de l'ecosistema de les ciències de la vida i la salut.

BioRegion
20.12.2016

Són grans titulars els que ens deixa el darrer any en el sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya. La inversió es dispara, les mirades internacionals cada vegada es fixen més en la regió, s'han posat en marxa projectes d'innovació ambiciosos i ens mantenim en l'excel·lència científica.

Sinopsis B·Debate: El cáncer más allá del genoma
01.12.2016

El 13 i 14 d'octubre de 2016, investigadors de tot el món es van reunir a B·Debate per debatre sobre els mecanismes de regulació genètica i epigenètica del càncer durant la quarta edició de la Barcelona Conference on Epigenetics and Cancer (BCEC).

Ciencia
30.11.2016

El mecenatge es postula com una opció alternativa de finançament a Catalunya i Espanya però ha d'afrontar obstacles com la falta d'una llei fiscal, la insuficient cultura científica i de donacions i la deficient comunicació per part del mateix món científic.