BDebate Blindness

Aquesta jornada, organitzada per B·Debate i Barcelona Macula Foundation del 6 al 7 de setembre, té per objectiu proposar idees i explorar el potencial de nous enfocaments terapèutics per a les distròfies retinals.

convocatoria b·debate

Els científics i experts reconeguts que treballin en l’àmbit de les ciències de la vida d’entitats de recerca de Catalunya poden presentar propostes per al programa B·Debate 2017, fins el 29 de juliol de 2016.

Masterclass Kaospilot

El màster en emprenedoria en salut i biodisseny Design Health Barcelona (d·HEALTH Barcelona) porta els danesos Kaospilot a Barcelona en una masterclass gratuïta sobre lideratge creatiu.

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector biotecnològic i de les tecnologies mèdiques a Catalunya. Amb tecnologia RSS per rebre les noves ofertes de treball.

Directori BioRegió

Més de 700 empreses i una àmplia xarxa de centres i grups de recerca, parcs científics, universitats, hospitals i entitats de suport formen el clúster de les biociències de Catalunya.

Notícies

21.07.2016
Barcelona va acollir el passat 11 de juliol la primera final del programa d’acceleració IMAGINE IF!, un programa a nivell global pensat per donar suport a projectes emprenedors de base científica que puguin tenir un...
20.07.2016
La revista Nature publicarà en el seu número del proper 24 de novembre unes pàgines especials sobre Catalunya i les seves empreses i centres d'investigació. D'aquesta manera, la prestigiosa publicació donarà a conèixer...
14.07.2016
Minoryx Therapeutics ha anunciat l’inici de la Fase 1 de l’assaig clínic en humans amb el seu compost principal, el MIN-102. La companyia, ubicada a Mataró, està especialitzada en el descobriment i desenvolupament de...
Entrevista
Ella Korets-Smith
21.06.2016

Ella Korets-Smith, directora executiva de TO Health!, el clúster de ciències de la vida de la regió de Toronto, va ser la keynote speaker de la presentació de l'Informe Biocat 2015. Va ser una de les primeres vegades que va parlar alt i clar de les bondats del sector de les ciències de la vida i la salut al Canadà.