Health & Bio Team Dating

Després de l’èxit de la primera edició, el proper 1 de desembre torna a Barcelona “Health & Bio Team Dating” per impulsar el desenvolupament de projectes empresarials. Tant la web com els registres s'obriran durant el mes de setembre.

B·Debate Plant Proteostasis

Aquestes jornades de debat exploraran les aplicacions dels enfocaments proteòmics per millorar el rendiment de la planta, i també per a la generació de productes industrials innovadors.

Lessons destacat home

Comunica...què? Experts d’empreses biotecnològiques i de grans multinacionals farmacèutiques debatran sobre la importància de la comunicació per guanyar visibilitat en el mercat. 

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector biotecnològic i de les tecnologies mèdiques a Catalunya. Amb tecnologia RSS per rebre les noves ofertes de treball.

Directori BioRegió

Més de 700 empreses i una àmplia xarxa de centres i grups de recerca, parcs científics, universitats, hospitals i entitats de suport formen el clúster de les biociències de Catalunya.

Notícies

29.09.2016
Es calcula que als oceans i mars de tot el món hi ha 270.000 tones mètriques de deixalles, que equivaldrien al camí que ocuparia una ampolla de plàstic darrere d’una altra d’aquí a la Lluna anar i tornar dues vegades,...
28.09.2016
Després de l'èxit de la primera edició, torna a Barcelona 'Health & Bio Team Dating', una trobada entre investigadors i grups de recerca de l’àmbit de les ciències de la vida i la salut amb professionals de l’àmbit...
27.09.2016
Investigadors de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), liderats per la Dra. Montse Sanchez-Cespedes, han comprovat en estudis in vitro i in vivo l’efectivitat d’una nova combinació de fàrmacs en el...

Agenda

29.09.2016 a 30.09.2016
Lloc:

Station de Biologie Marine du Muséum National d'Histoire Naturelle et du Collège de France · BP 225 · Concarneau Cedex · França

Entrevista
Salim Ismail
14.07.2016

Els experts veuen en Salim Ismail el proper guru mundial de la innovació tecnològica. És un dels referents de Silicon Valley, on dirigeix la Singularity University, un centre impulsat per gegants com la NASA i Google. Viatja arreu del món per donar conferències i aconsellar grans empreses en la transició tecnològica.