Presentació Informe Biocat 2015

L'acte de estàrà presidit per el M. Hble. Sr. Carles Puigdemont, president de la Generalitat de Catalunya i el Dr. Albert Barberà, director general de Biocat, presentarà les principals conclusions de l'estudi. 

bes17

Barcelona serà de nou l’amfitriona de la fira BIO-Europe Spring 2017, que se celebrarà a la ciutat del 20 al 22 de març de l’any vinent. 

lessons learned

Biocat i CataloniaBio reuniran el 5 de maig al PRUAB experts i professionals del sector de les ciències de la vida i la salut en una nova jornada Lessons Learned per parlar sobre validació i prototipatge de dispositius mèdics

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector biotecnològic i de les tecnologies mèdiques a Catalunya. Amb tecnologia RSS per rebre les noves ofertes de treball.

Directori BioRegió

Més de 700 empreses i una àmplia xarxa de centres i grups de recerca, parcs científics, universitats, hospitals i entitats de suport formen el clúster de les biociències de Catalunya.

Notícies

04.05.2016
Investigadors de l’Hospital Sant Joan de Déu i la Universitat Politècnica de Catalunya al Campus de Terrassa han desenvolupat una membrana tèxtil de nanofibres de caràcter biodegradable, és a dir reabsorbible per l’...
02.05.2016
El 26 d’abril, una xerrada-col·loqui a càrrec del doctor Xavier Testar i del doctor Manel Cascalló va inaugurar les Trobades TEI Bio a Barcelona, una iniciativa per enfortir l’emprenedoria científica a Barcelona a...
27.04.2016
El recinte de la Gran Via de la Fira de Barcelona acollirà per segona vegada l’Internet of Things Solutions World Congress, que tindrà lloc del 25 al 27 d’octubre de 2016. Organitzat per Fira de Barcelona i l’Industrial...

Agenda

05.05.2016
Lloc:

Parc de Recerca UAB (PRUAB) · Sala Polivalent de l'edifici Eureka · Avinguda de Can Domènech (Campus de la UAB) · Bellaterra (Barcelona)

10.05.2016 a 12.05.2016
Lloc:

Auditori AXA Convention Centre • Av. Diagonal, 547 • Barcelona

Entrevista
Frank Koppens i Turgut Durduran
29.03.2016

Frank Koppens i Turgut Durduran, investigadors de l'ICFO, treballen conjuntament per aconseguir que el grafè, aquest material que els mitjans de comunicació han convertit en sagrat, pugui ajudar a resoldre alguns problemes també de la salut humana.