Moebio

El programa d·Health està acreditat com a màster propi de la Universitat de Barcelona. Busquem titulats en disseny i empresarials o economia per a la tercera edició.

Banner B·Debate Growing Brain

En el debat es reuniran líders científics experts en diferents aspectes de la neurobiologia i s'abordarà la relació entre la disfunció sinàptica en els desordres neuropediàtrics.

Health & Bio Team Dating 2015

Mitjançant breus reunions de partnering, científics i emprenedors es trobaran per combinar els seus projectes i experiència amb l’objectiu de crear una nova empresa d’èxit.

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector biotecnològic i de les tecnologies mèdiques a Catalunya. Amb tecnologia RSS per rebre les noves ofertes de treball.

Directori BioRegió

Més de 700 empreses i una àmplia xarxa de centres i grups de recerca, parcs científics, universitats, hospitals i entitats de suport formen el clúster de les biociències de Catalunya.

Notícies

27.11.2015
El 20% dels nens i nenes presenten risc de desenvolupar un problema neurològic durant la infància com una epilèpsia, retard mental, trastorns d’aprenentatge i neuropsiquiàtrics (com l’autisme o el TDAH), i trastorns del...
25.11.2015
El Laboratori de Modelització Molecular i Bioinformàtica de l'Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona), ha desenvolupat un nou model de simulació de l’ADN a nivell atòmic que permet conèixer-ne la dinàmica “amb una...
24.11.2015
El grup de recerca d’Expressió Gènica i Càncer, del Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO), ha demostrat per primer cop els avantatges de l’anàlisi del líquid cefaloraquidi (LCR) per al pronòstic, tractament i...

Agenda

01.12.2015 a 02.12.2015
Lloc:

Palais de la Musique et des Congrès • Place de Bordeaux • Estrasburg (França)

03.12.2015
Lloc:

Valkiria Hub Space · C/ de Pujades, 126 · Barcelona

Entrevista
Silvia Carrasco, ICFO
23.11.2015

La directora de l'Oficina de Transferència de Coneixement i Tecnologia de l'Institut de Ciències Fotòniques (ICFO) ha vist néixer i ha fet madurar el departament que protegeix, patenta i porta al mercat els avenços científics i tecnològics que creen els investigadors de l'institut, especialitzat en l'estudi i l'ús de la llum i considerat entre l'elit del món en la seva especialitat. Carrasco reivindica una actitud positiva, perseverança i flexibilitat de tot l'equip que dirigeix ​​per aconseguir apropar les tecnologies sortides del laboratori als usuaris finals a través de les empreses.