Moebio

El programa d·Health està acreditat com a màster propi de la Universitat de Barcelona. Busquem titulats en disseny i empresarials o economia per a la tercera edició.

Banner B·Debate Growing Brain

En el debat es reuniran líders científics experts en diferents aspectes de la neurobiologia i s'abordarà la relació entre la disfunció sinàptica en els desordres neuropediàtrics.

Health & Bio Team Dating 2015

Mitjançant breus reunions de partnering, científics i emprenedors es trobaran per combinar els seus projectes i experiència amb l’objectiu de crear una nova empresa d’èxit.

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector biotecnològic i de les tecnologies mèdiques a Catalunya. Amb tecnologia RSS per rebre les noves ofertes de treball.

Directori BioRegió

Més de 700 empreses i una àmplia xarxa de centres i grups de recerca, parcs científics, universitats, hospitals i entitats de suport formen el clúster de les biociències de Catalunya.

Notícies

19.11.2015
SOM Biotech, amb seu al Parc Científic de Barcelona (PCB), i el Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), han finalitzat amb èxit l’assaig clínic de Fase IIa de prova de concepte en humans per avaluar l’eficàcia i...
18.11.2015
Transplant Biomedicals ha tancat una ronda de finançament de 1,5 milions d’euros que ha estat liderada per la vasca Kereon Partners i per Caixa Capital Risc, i en la qual han participat també altres inversors privats, i...
17.11.2015
És una start-up especialitzada en el desenvolupament de software per a la indústria mèdica que va néixer a la Universitat Pompeu Fabra i l’Hospital Clínic de Barcelona. Aquesta és la primera ronda de finançament que...

Agenda

26.11.2015 a 27.11.2015
Lloc:

CosmoCaixa Barcelona • c/ Isaac Newton, 26 • Barcelona

01.12.2015 a 02.12.2015
Lloc:

Palais de la Musique et des Congrès • Place de Bordeaux • Estrasburg (França)

Entrevista
Silvia Carrasco, ICFO
23.11.2015

La directora de l'Oficina de Transferència de Coneixement i Tecnologia de l'Institut de Ciències Fotòniques (ICFO) ha vist néixer i ha fet madurar el departament que protegeix, patenta i porta al mercat els avenços científics i tecnològics que creen els investigadors de l'institut, especialitzat en l'estudi i l'ús de la llum i considerat entre l'elit del món en la seva especialitat. Carrasco reivindica una actitud positiva, perseverança i flexibilitat de tot l'equip que dirigeix ​​per aconseguir apropar les tecnologies sortides del laboratori als usuaris finals a través de les empreses.