Biocat

Claus per Bioemprendre Banner

Obertes les inscripcions per al curs d’Iniciació a la Bioemprenedoria, que acosta a estudiants i investigadors l’experiència personal dels principals bioemprenedors de Catalunya. 

CRAASH Barcelona Seleccionats

Sis projectes catalans i dos internacionals, seleccionats per participar al programa d'acceleració CRAASH Barcelona, el bootcamp de l'EIT Health, organitzat per Biocat en col·laboració amb el CIMIT (Boston).

Sinopsi B·Debate - Els mecanismes de l’epigenètica: en la salut i en la malaltia

Avui en dia encara es desconeixen bona part dels mecanismes de la informació genètica que es troba codificada en l'ADN. Experts mundials es reuneixen al B·Debate per discutir els últims avenços.

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector biotecnològic i de les tecnologies mèdiques a Catalunya. Amb tecnologia RSS per rebre les noves ofertes de treball.

Directori BioRegió

Més de 700 empreses i una àmplia xarxa de centres i grups de recerca, parcs científics, universitats, hospitals i entitats de suport formen el clúster de les biociències de Catalunya.

Notícies

24.04.2018
L’abril, com prometia el refrany, ha portat una pluja de titulars protagonitzats per les empreses i entitats de recerca de la BioRegió: no només als mitjans locals (no et perdis l’especial sobre emprenedors científics...
18.04.2018
CRAASH Barcelona, el nou programa d’acceleració de Biocat, ha arrencat aquest mes d’abril amb la primera trobada presencial entre els mentors experts de CIMIT (Boston) i els vuit projectes seleccionats que hi participen...
16.04.2018
El proper 23 d’abril es celebra una de les festes catalanes més populars, Sant Jordi, i la tradició mana regalar –o auto regalar-se- un llibre per a celebrar-lo. És el dia de les lletres per excel·lència, però els que...

Agenda

30.04.2018
Lloc:

Fondation Maison de la Chimie ·28 rue Saint-Dominique · París (França)

01.05.2018
Lloc:
REPORTATGE
7 consells de boston
27.03.2018

Experts de CIMIT (Boston), l'acceleradora de salut amb més experiència del món, comparteixen algunes de les lliçons apreses durant 15 anys accelerant més de 600 projectes de healthtech.