Biocat

BIO

BIO International Convention, que se celebra del 19 al 22 de juny a San Diego, és una gran oportunitat per arribar a decision-makers, forjar col·laboracions i avaluar les tecnologies emergents. 

BDebate Zika

Aquest B·Debate reunirà del 23 al 24 de maig experts de diferents orígens per discutir sobre els temes crítics relacionats amb la salut pública, epidemiologia, entomologia, virologia, l'atenció clínica i el diagnòstic.

SSM9

La SSM9, que se celebra a Barcelona del 2 al 7 de juliol, ofereix un programa de formació de 50 hores que inclou presentacions, visites personalitzades a empreses farmacèutiques i interaccions en directe amb els millors professors.

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector biotecnològic i de les tecnologies mèdiques a Catalunya. Amb tecnologia RSS per rebre les noves ofertes de treball.

Directori BioRegió

Més de 700 empreses i una àmplia xarxa de centres i grups de recerca, parcs científics, universitats, hospitals i entitats de suport formen el clúster de les biociències de Catalunya.

Notícies

22.05.2017
L’Organització Mundial de la Salut considera que Catalunya afronta un risc de moderat a alt de transmissió de virus tropicals com Zika, dengue i chikungunya degut a l’augment de viatges internacionals (a l’Amèrica...
16.05.2017
Rosa Suades, Marco Hernández, Anna Garcia-Elias i Marta Guasch són els quatre investigadors catalans que han rebut una beca de la fundació privada Daniel Bravo del 2017 valorada en 3.000 euros mensuals (més despeses)...
12.05.2017
Mowoot, My-qup Medical i Hydrop, tres start-up sorgides del programa d·HEALTH Barcelona –una iniciativa de Biocat–, es van trobar el 24 d’abril al Trinity College de Dublín (Irlanda) amb ex-fellows dels programes de...

Agenda

25.05.2017
Lloc:

Espai Endesa · C/ Roger de Flor, 38-52 · Barcelona

26.05.2017
Lloc:

Sala d’actes Cibernàrium · Edifici MediaTIC · C/ Roc Boronat, 117 · Barcelona

Entrevista
Miquel A. Pericàs
26.04.2017

Des del 2015, el Barcelona Institute of Science and Technology (BIST) aplega sis dels centres de recerca de Catalunya d'excel·lència: el Centre de Regulació Genòmica (CRG); l’Institut Català d'Investigació Química (ICIQ); l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2); l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO); l’Institut de Física d’Altes Energies (IFAE); i l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona).