Biocat

The Investment Readiness Series

Fins al 21 de juliol es poden presentar propostes: els seleccionats rebran mentoria i es presentaran a inversors per rebre assessorament i/o finançament.

ONCO Emergence Forum Barcelona Banner

El proper 21 i 22 de juny uns 250 professionals assistiran a l'ONCO Emergence Forum organitzat per Biocat a Barcelona, per afavorir la creació de projectes col·laboratius en oncologia.

Nuria Marti Biocat

La fins ara responsable de Desenvolupament de Negoci i Innovació a l’IGTP impulsarà nous projectes d’innovació i transferència tecnològica que centraran la nova estratègia de Biocat.

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector biotecnològic i de les tecnologies mèdiques a Catalunya. Amb tecnologia RSS per rebre les noves ofertes de treball.

Directori BioRegió

Més de 700 empreses i una àmplia xarxa de centres i grups de recerca, parcs científics, universitats, hospitals i entitats de suport formen el clúster de les biociències de Catalunya.

Notícies

21.06.2018
Augmentar el nombre de projectes de recerca en salut preparats per rebre inversió a la BioRegió de Catalunya: aquest és l'objectiu de The Investment Readiness Series, una nova iniciativa de Biocat que ofereix mentoria...
13.06.2018
Les empreses biomèdiques de la BioRegió de Catalunya van atraure inversions per valor de 102 milions d'euros durant el 2017, segons l'Estudi d'inversió en biomedicina a Catalunya 2018: Èxits i reptes de futur elaborat...
11.06.2018
Un nou sistema permetrà que pacients amb malalties respiratòries cròniques puguin fer-se espirometries forçades d’alta qualitat als centres d’atenció primària catalans i que les dades s’integrin automàticament a la seva...

Agenda

26.06.2018 a 27.06.2018
Lloc:

Strasbourg (França)

27.06.2018
Lloc:

CosmoCaixa Barcelona · C/ Isaac Newton, 26 · Barcelona

ENTREVISTA
Marta Gaia
29.05.2018

Com a investigadora, emprenedora, coach d’startups i Directora de Digital Health a l’Stanford Byers Center of Biodesign, Marta Gaia Zanchi té una perspectiva privilegiada de l’evolució del sector digital health a Silicon Valley durant la darrera dècada.