Biocat

Banner d·HEALTH 2018 Inscripcions obertes

Inscriu-te al Design Health Barcelona, el programa únic de 9 mesos basat en la metodologia del biodisseny, per desenvolupar-te com a emprenedor i futur líder en innovació en salut.

10 anys Biocat

El 2016 Biocat va celebrar els seus 10 anys de trajectòria, consulta la infografia i coneix l'impacte de l'entitat a través de diverses activitats i projectes per dinamitzar l'ecosistema de les ciències de la vida i la salut. 

Boost4Health

Boost4Health ofereix suport financer per incentivar la col·laboració transnacional a les petites i mitjanes empreses a través de vals de viatge i internacionalització. 

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector biotecnològic i de les tecnologies mèdiques a Catalunya. Amb tecnologia RSS per rebre les noves ofertes de treball.

Directori BioRegió

Més de 700 empreses i una àmplia xarxa de centres i grups de recerca, parcs científics, universitats, hospitals i entitats de suport formen el clúster de les biociències de Catalunya.

Notícies

15.12.2017
Experts de Biocat i d’altres entitats de la BioRegió participen a l’ONCO Emergence Forum, congrés networking celebrat a Montpellier els dies 14 i 15 de desembre centrat en la creació de consorcis multidisciplinaris,...
14.12.2017
Els socis de CataloniaBio i HealthTech Cluster han aprovat la integració d’ambdues entitats en una única associació sota la marca CataloniaBio &  HealthTech. La nova associació, amb seu al Parc Científic de...
11.12.2017
Conèixer les oportunitats que pot oferir l’ecosistema de les ciències de la vida d’Adelaida (Austràlia) per a les empreses de la BioRegió: aquest és l’objectiu de la missió inversa organitzada aquest desembre per Biocat...

Agenda

15.12.2017
Lloc:

Agència de Qualitat i Avaluació Sanitària de Catalunya · C/ Roc Boronat, 81 · Barcelona

15.12.2017
Lloc:

Parc TecnoCampus Mataró-Maresme · Auditori TecnoCampus · Av. Ernest Lluch, 32 · Mataró

REPORTATGE
ERC researchers
29.11.2017

Els ajuts competitius de l’European Research Council distingeixen, des de l’any 2007, l’excel·lència investigadora a Europa. Enguany, tres projectes de la BioRegió han obtingut ERC Starting Grants: els seus líders ens els presenten.