Biocat

BIO

BIO International Convention, que se celebra del 19 al 22 de juny a San Diego, és una gran oportunitat per arribar a decision-makers, forjar col·laboracions i avaluar les tecnologies emergents. 

Debate a CosmoCaixa sobre Microbioma

El debat reunirà del 29 al 30 de juny de 2017 a experts mundials que han centrat la seva recerca en microbioma durant la tercera edició del cicle 'The Barcelona Debates on Human Microbiome'.

SSM9

La SSM9, que se celebra a Barcelona del 2 al 7 de juliol, ofereix un programa de formació de 50 hores que inclou presentacions, visites personalitzades a empreses farmacèutiques i interaccions en directe amb els millors professors.

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector biotecnològic i de les tecnologies mèdiques a Catalunya. Amb tecnologia RSS per rebre les noves ofertes de treball.

Directori BioRegió

Més de 700 empreses i una àmplia xarxa de centres i grups de recerca, parcs científics, universitats, hospitals i entitats de suport formen el clúster de les biociències de Catalunya.

Notícies

20.06.2017
El doctor Albert Barberà ha estat nomenat nou director general de Recerca i Innovació en Salut en substitució del doctor Antoni Andreu. Barberà, fins ara director general de Biocat, és llicenciat en Química i Farmàcia i...
14.06.2017
L’organització intergovernamental que aplega els recursos de ciències biològiques de tot Europa ELIXIR va donar a conèixer bases de dades públiques, eines de programari, materials de capacitació, emmagatzematge en el...
13.06.2017
Un total de 30 empreses i entitats catalanes participaran a la BIO International Convention, la fira de partnering de referència en el sector de la biomedicina que se celebra del 19 al 22 de juny al Convention Center de...

Agenda

25.06.2017 a 30.06.2017
Lloc:

Boulder, Colorado (Estats Units)

27.06.2017
Lloc:

Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya · C/ d’en Perot Rocaguinarda, 17 · Vic

Entrevista
Fellows Institut Guttmann 2017
25.05.2017

Porten bata, però cap d'ells és metge. Nico Facuri és enginyer, Sara Hernández i Enrique Hernández són biotecnòlegs. Han estat dos mesos a l'Institut Guttmann, un hospital de rehabilitació de Barcelona, ​​fent una immersió clínica per identificar necessitats clíniques no cobertes en el marc del programa d·HEALTH Barcelona.