Biocat

BIO

BIO International Convention, que se celebra del 19 al 22 de juny a San Diego, és una gran oportunitat per arribar a decision-makers, forjar col·laboracions i avaluar les tecnologies emergents. 

Debate a CosmoCaixa sobre Microbioma

El debat reunirà del 29 al 30 de juny de 2017 a experts mundials que han centrat la seva recerca en microbioma durant la tercera edició del cicle 'The Barcelona Debates on Human Microbiome'.

SSM9

La SSM9, que se celebra a Barcelona del 2 al 7 de juliol, ofereix un programa de formació de 50 hores que inclou presentacions, visites personalitzades a empreses farmacèutiques i interaccions en directe amb els millors professors.

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector biotecnològic i de les tecnologies mèdiques a Catalunya. Amb tecnologia RSS per rebre les noves ofertes de treball.

Directori BioRegió

Més de 700 empreses i una àmplia xarxa de centres i grups de recerca, parcs científics, universitats, hospitals i entitats de suport formen el clúster de les biociències de Catalunya.

Notícies

20.06.2017
El doctor Albert Barberà ha estat nomenat nou director general de Recerca i Innovació en Salut en substitució del doctor Antoni Andreu. Barberà, fins ara director general de Biocat, és llicenciat en Química i Farmàcia i...
14.06.2017
L’organització intergovernamental que aplega els recursos de ciències biològiques de tot Europa ELIXIR va donar a conèixer bases de dades públiques, eines de programari, materials de capacitació, emmagatzematge en el...
13.06.2017
Un total de 30 empreses i entitats catalanes participaran a la BIO International Convention, la fira de partnering de referència en el sector de la biomedicina que se celebra del 19 al 22 de juny al Convention Center de...

Agenda

27.06.2017
Lloc:

Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya · C/ d’en Perot Rocaguinarda, 17 · Vic

Entrevista
Fellows Institut Guttmann 2017
25.05.2017

Porten bata, però cap d'ells és metge. Nico Facuri és enginyer, Sara Hernández i Enrique Hernández són biotecnòlegs. Han estat dos mesos a l'Institut Guttmann, un hospital de rehabilitació de Barcelona, ​​fent una immersió clínica per identificar necessitats clíniques no cobertes en el marc del programa d·HEALTH Barcelona.