Biocat

ONCO Emergence Forum Barcelona Banner

El 21 i 22 de juny Barcelona acollirà l’ONCO Emergence Forum, un congrés de networking coorganitzat per Biocat per afavorir la creació de consorcis multidisciplinaris, xarxes i projectes col·laboratius en oncologia. 

Digital Health: A Journey of Innovation in Silicon Valley

La directora de salut digital al Stanford Byers Center of Biodesign, Marta Gaia Zanchi, mostrarà diversos exemples sobre com treballen les empreses de digital health a Silicon Valley i explicarà diversos casos d'èxits. 

CRAASH Barcelona Seleccionats

Sis projectes catalans i dos internacionals, seleccionats per participar al programa d'acceleració CRAASH Barcelona, el bootcamp de l'EIT Health, organitzat per Biocat en col·laboració amb el CIMIT (Boston).

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector biotecnològic i de les tecnologies mèdiques a Catalunya. Amb tecnologia RSS per rebre les noves ofertes de treball.

Directori BioRegió

Més de 700 empreses i una àmplia xarxa de centres i grups de recerca, parcs científics, universitats, hospitals i entitats de suport formen el clúster de les biociències de Catalunya.

Notícies

23.05.2018
Núria Martí Ras s’ha incorporat aquest mes de maig a Biocat com a nova Directora de l’Àrea d’Innovació. Núria Martí, fins ara responsable de Desenvolupament de Negoci a l’Institut Germans Trias i Pujol (IGTP), serà la...
23.05.2018
Biocat inicia aquest mes de juny la selecció d’alumnes per a Design Health Barcelona (d·HEALTH Barcelona), el seu programa de postgrau per a desenvolupar innovadors i emprenedors en el sector salut. Seguint la...
10.05.2018
Els propers 21 i 22 de juny Barcelona acollirà l’ONCO Emergence Forum, un congrés de networking coorganitzat per Biocat per afavorir la creació de consorcis multidisciplinaris, xarxes i projectes col·laboratius en ...

Agenda

27.05.2018 a 29.05.2018
Lloc:

Sitges · Barcelona

28.05.2018 a 29.05.2018
Lloc:

CELLEX CENTRE · C/ Natzaret, 115-117 · Barcelona

REPORTATGE
7 consells de boston
27.03.2018

Experts de CIMIT (Boston), l'acceleradora de salut amb més experiència del món, comparteixen algunes de les lliçons apreses durant 15 anys accelerant més de 600 projectes de healthtech.