Biocat

ONCO Emergence Forum Barcelona Banner

El 21 i 22 de juny Barcelona acollirà l’ONCO Emergence Forum, un congrés de networking coorganitzat per Biocat per afavorir la creació de consorcis multidisciplinaris, xarxes i projectes col·laboratius en oncologia. 

Digital Health: A Journey of Innovation in Silicon Valley

La directora de salut digital al Stanford Byers Center of Biodesign, Marta Gaia Zanchi, mostrarà diversos exemples sobre com treballen les empreses de digital health a Silicon Valley i explicarà diversos casos d'èxits. 

CRAASH Barcelona Seleccionats

Sis projectes catalans i dos internacionals, seleccionats per participar al programa d'acceleració CRAASH Barcelona, el bootcamp de l'EIT Health, organitzat per Biocat en col·laboració amb el CIMIT (Boston).

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector biotecnològic i de les tecnologies mèdiques a Catalunya. Amb tecnologia RSS per rebre les noves ofertes de treball.

Directori BioRegió

Més de 700 empreses i una àmplia xarxa de centres i grups de recerca, parcs científics, universitats, hospitals i entitats de suport formen el clúster de les biociències de Catalunya.

Notícies

10.05.2018
Els propers 21 i 22 de juny Barcelona acollirà l’ONCO Emergence Forum, un congrés de networking coorganitzat per Biocat per afavorir la creació de consorcis multidisciplinaris, xarxes i projectes col·laboratius en ...
24.04.2018
L’abril, com prometia el refrany, ha portat una pluja de titulars protagonitzats per les empreses i entitats de recerca de la BioRegió: no només als mitjans locals (no et perdis l’especial sobre emprenedors científics...
18.04.2018
CRAASH Barcelona, el nou programa d’acceleració de Biocat, ha arrencat aquest mes d’abril amb la primera trobada presencial entre els mentors experts de CIMIT (Boston) i els vuit projectes seleccionats que hi participen...

Agenda

22.05.2018
Lloc:

Hotel Hilton Barcelona · Avinguda Diagonal, 589-591 · Barcelona

22.05.2018
Lloc:

Centre Esther Koplowitz (CEK) · Auditori Esteve (Planta Altell) · C/ Rosselló 149-153 · Barcelona

REPORTATGE
7 consells de boston
27.03.2018

Experts de CIMIT (Boston), l'acceleradora de salut amb més experiència del món, comparteixen algunes de les lliçons apreses durant 15 anys accelerant més de 600 projectes de healthtech.