Biocat

Banner d·HEALTH 2018 Inscripcions obertes

Inscriu-te al Design Health Barcelona, el programa únic de 9 mesos basat en la metodologia del biodisseny, per desenvolupar-te com a emprenedor i futur líder en innovació en salut.

10 anys Biocat

El 2016 Biocat va celebrar els seus 10 anys de trajectòria, consulta la infografia i coneix l'impacte de l'entitat a través de diverses activitats i projectes per dinamitzar l'ecosistema de les ciències de la vida i la salut. 

Boost4Health

Boost4Health ofereix suport financer per incentivar la col·laboració transnacional a les petites i mitjanes empreses a través de vals de viatge i internacionalització. 

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector biotecnològic i de les tecnologies mèdiques a Catalunya. Amb tecnologia RSS per rebre les noves ofertes de treball.

Directori BioRegió

Més de 700 empreses i una àmplia xarxa de centres i grups de recerca, parcs científics, universitats, hospitals i entitats de suport formen el clúster de les biociències de Catalunya.

Notícies

05.12.2017
Una missió d’empreses biofarmacèutiques japoneses ha visitat la BioRegió per buscar socis per a aquest mercat asiàtic. En la missió, organitzada per Icex i en la qual ha col·laborat Biocat, han participat companyies de...
01.12.2017
Protocols o procediments que podrien ser més eficients; espais físics que amb adaptacions permetrien una millor atenció a l’usuari; sistemes informàtics i canals de comunicació que facilitarien una relació més propera...
01.12.2017
El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), Barcelona Activa, Biocat i ESADE BAN van celebrar el 30 de novembre el 20è Fòrum d’Inversió Healthcare per posar en contacte inversors amb emprenedors i empreses start-up que...

Agenda

11.12.2017
Lloc:

 Parc Cientific de Barcelona · Torre I, Habitació 4 · C/ Baldiri Reixac, 4-12-15 · Barcelona

14.12.2017
Lloc:

QEII Centre · Westminster · Londres (Regne Unit)

REPORTATGE
ERC researchers
29.11.2017

Els ajuts competitius de l’European Research Council distingeixen, des de l’any 2007, l’excel·lència investigadora a Europa. Enguany, tres projectes de la BioRegió han obtingut ERC Starting Grants: els seus líders ens els presenten.