Health & Bio Team Dating

Després de l’èxit de la primera edició, el proper 1 de desembre torna a Barcelona “Health & Bio Team Dating” per impulsar el desenvolupament de projectes empresarials. El registre tanca el 25 de novembre de 2016. 

Sinopsi Plant Proteostasis

El 27 i 28 de setembre de 2016, investigadors de tot el món es van reunir a un B·Debate per crear sinèrgies que puguin facilitar la transició d'una dependència de derivats fòssils a una bioeconomia sostenible.

Lessons Learned

Biocat i CataloniaBio reuneix el 29 de novembre al PCB una selecció de experts i professionals en preu i market acces per compartir les seves lliçons apreses amb els assistents.

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector biotecnològic i de les tecnologies mèdiques a Catalunya. Amb tecnologia RSS per rebre les noves ofertes de treball.

Directori BioRegió

Més de 700 empreses i una àmplia xarxa de centres i grups de recerca, parcs científics, universitats, hospitals i entitats de suport formen el clúster de les biociències de Catalunya.

Notícies

01.12.2016
Avui ha tingut lloc la segona edició del Health & Bio Team Dating  a Barcelona, una iniciativa organitzada per BStartup de Banc Sabadell, Biocat i l’associació d’empreses CataloniaBio, amb la col·laboració de 27...
30.11.2016
La potenciació de les dades genòmiques humanes pel benefici de la societat, la creació de societats inclusives i integratives, la bioenginyeria per un envelliment saludable, els tipus de càncer associats a la dona, el...
29.11.2016
Sota el títol 'Understanding how to create value in a changing healthcare & life sciences ecosystem', el 25 de novembre el Palau de Congressos va acollir una nova edició del Fòrum de la BioRegió, que va comptar amb...

Agenda

14.12.2016 a 16.12.2016
Lloc:

Sala d'actes · Pavelló docent de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron · Passeig Vall d'Hebron, 119-129 · Barcelona

Entrevista
Vishal Gulati
30.11.2016

Una de les principals conclusions del Fòrum de la BioRegió va ser l'innegable impacte de la tecnologia en la nostra relació amb l'assistència sanitària, on els sectors de la biofarma, el medtech i el digital health hi tenen molt a dir. El Dr. Vishal Gulati, ponent del Fòrum de la BioRegió i un dels principals oradors sobre l'estat actual del digital health, comparteix amb nosaltres visions inspiradores de les principals tendències i desafiaments en salut digital.