Biocat

Sant Jordi 2018

Biocat ha preparat una selecció de novel·les i obres de divulgació científica i ficció d’autors catalans del món de la recerca publicades en els últims 5 anys.

Claus per Bioemprendre Banner

Obertes les inscripcions per al curs d’Iniciació a la Bioemprenedoria, que acosta a estudiants i investigadors l’experiència personal dels principals bioemprenedors de Catalunya. 

CRAASH Barcelona Seleccionats

Sis projectes catalans i dos internacionals, seleccionats per participar al programa d'acceleració CRAASH Barcelona, el bootcamp de l'EIT Health, organitzat per Biocat en col·laboració amb el CIMIT (Boston).

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector biotecnològic i de les tecnologies mèdiques a Catalunya. Amb tecnologia RSS per rebre les noves ofertes de treball.

Directori BioRegió

Més de 700 empreses i una àmplia xarxa de centres i grups de recerca, parcs científics, universitats, hospitals i entitats de suport formen el clúster de les biociències de Catalunya.

Notícies

18.04.2018
CRAASH Barcelona, el nou programa d’acceleració de Biocat, ha arrencat aquest mes d’abril amb la primera trobada presencial entre els mentors experts de CIMIT (Boston) i els vuit projectes seleccionats que hi participen...
16.04.2018
El proper 23 d’abril es celebra una de les festes catalanes més populars, Sant Jordi, i la tradició mana regalar –o auto regalar-se- un llibre per a celebrar-lo. És el dia de les lletres per excel·lència, però els que...
27.03.2018
Mostrar l’experiència d’emprenedors d’èxit en l’àmbit salut ajuda a visibilitzar rols que serveixin de model a altres investigadors del sector, afavorint la seva opció per l’emprenedoria i, per tant la transferència...

Agenda

25.04.2018 a 21.06.2018
Lloc:

Campus UAB · Edifici Eureka · Av. de Can Domènech · Bellaterra i Pier 01 Barcelona Tech City ·  Pl. de Pau Vila, 1 · Barcelona

30.04.2018
Lloc:

Fondation Maison de la Chimie ·28 rue Saint-Dominique · París (França)

REPORTATGE
Dones emprenedores
27.03.2018

El 28% de les empreses biomèdiques catalanes estan creades o dirigides per una dona. Emprenedores del sector expliquen la seva experiència i animen a visibilitzar casos com els seus per animar altres científiques a seguir el seu exemple.