Biocat

Start.Smart.Japan Banner

Start.Smart.Japan està enfocat a startups, scaleups i pimes que vulguin accelerar la seva entrada al mercat japonès de ciències de salut i de la vida i es completa amb una missió presencial al Japó.

CRAASH Barcelona

La convocatòria, oberta fins l'11 de març, busca vuit projectes de dispositius mèdics, diagnòstic, e-health i digital health sorgits de Catalunya i d’altres ecosistemes europeus.

Boost4Health

Boost4Health ofereix suport financer per incentivar la col·laboració transnacional a les petites i mitjanes empreses a través de vals de viatge i internacionalització. 

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector biotecnològic i de les tecnologies mèdiques a Catalunya. Amb tecnologia RSS per rebre les noves ofertes de treball.

Directori BioRegió

Més de 700 empreses i una àmplia xarxa de centres i grups de recerca, parcs científics, universitats, hospitals i entitats de suport formen el clúster de les biociències de Catalunya.

Notícies

19.02.2018
Japó s'ha convertit en el segon mercat d'atenció sanitària més gran del món i es troba entre els cinc socis principals comercials farmacèutics d'Europa. Tot i així, compta amb un entorn social molt diferent, amb...
14.02.2018
Biocat porta a la BioRegió el programa d’acceleració CRAASH Barcelona, ​​un curs de 12 setmanes que ajudarà els equips de recerca catalans i d’altres països europeus a llançar amb èxit al mercat innovacions en l’àmbit...
29.01.2018
L'ICEX ha llançat la convocatòria per participar a la BIO International Convention, la trobada de partnering més important del sector biotecnològic internacional, que enguany se celebra al Boston Convention Exhibitor...

Agenda

20.02.2018
Lloc:

Cercle d'Economia · C/Provença, 298 · Barcelona

21.02.2018 a 23.02.2018
Lloc:

 INTEX Osaka · 1-5-102, Nanko-Kita, Suminoe-ku · Osaka (Japó)

REPORTATGE
Lliçons per a la BioRegió
29.01.2018

Publicacions a les millors revistes, rondes d'inversió, llicències... 2017 va estar ple de bones notícies per a la BioRegió de Catalunya. L’adéu a l’EMA i la inestabilitat política van posar-hi el contrapunt agredolç.