BES2017

Barcelona és l’amfitriona de la fira BIO-Europe Spring 2017, que se celebra del 20 al 22 de març. Dins del programa Biocat organitza diverses activitats com a membre del comitè local.

Lessons learned 369

Biocat i CataloniaBio reuniran el 21 de febrer al PCB en una nova jornada Lessons Learned experts i professionals per parlar sobre els diferents aspectes del SME Instrument de la Comissió Europea.

Artificial Intelligence

Aquest B·Debate, co-organitzat amb l'IBE - CSIC / UPF i el CSIC, reunirà del 7 al 8 de març els millors experts d'Intel·ligència Artificial, interessats en els seus beneficis i riscos, en particular però no exclusivament, en l'àmbit de la web i les xarxes socials.

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector biotecnològic i de les tecnologies mèdiques a Catalunya. Amb tecnologia RSS per rebre les noves ofertes de treball.

Directori BioRegió

Més de 700 empreses i una àmplia xarxa de centres i grups de recerca, parcs científics, universitats, hospitals i entitats de suport formen el clúster de les biociències de Catalunya.

Notícies

21.02.2017
Dins del  pilar d’Acceleració del consorci europeu EIT Health, emprenedors, pimes, start-up i spin-off de l’àmbit de la salut es poden beneficiar de diverses ajudes econòmiques, així com programes d’acceleració i...
16.02.2017
Els fellows de la nova edició del màster d·HEALTH Barcelona, organitzat per Biocat, ja han començat la primera fase del programa: la fase de bootcamp. Del 6 al 10 de febrer van participar a la setmana “Building the...
13.02.2017
Prop de 100 persones es reuniran al CosmoCaixa del 14 al 15 de febrer per debatre sobre les oportunitats de la biotecnologia industrial per reduir l’impacte ambiental i millorar l’eficiència i la sostenibilitat dels...

Agenda

23.02.2017
Lloc:

Escuela Nacional de Sanidad - Instituto de Salud Carlos III · C/ Sinesio de Delgado · Madrid

23.02.2017
Lloc:

COMB · Sala d'actes · Passeig de la Bonanova, 47 · Barcelona

Reportatge
Lessons Learned BioRegion
25.01.2017

Volem saber quina ha estat la principal lliçó que ha deixat l’any 2016 en el camp de les ciències de la vida i la salut a Catalunya. Ho hem preguntat a alguns actors clau del sector: emprenedors, institucions, directius d’hospitals i centres de recerca o inversors. Això és el que ens han explicat.