Biocat

Banner d·HEALTH 2018 Inscripcions obertes

Design Health Barcelona és un programa únic de 9 mesos basat en la metodologia del biodisseny per desenvolupar emprenedors i futurs líders en innovació en salut.

Banner B·Debate Smart Cities

El debat reunirà el 5 i 6 d'octubre de 2017 a experts mundials per debatre sobre societats integradores i discapacitat: les ciutats obertes i intel·ligents des de les ciències socials. 

Banner infografia 10 anys de Biocat

El 2016 Biocat va celebrar els seus 10 anys de trajectòria, consulta la infografia i coneix l'impacte de l'entitat a través de diverses activitats i projectes per dinamitzar l'ecosistema de les ciències de la vida i la salut.

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector biotecnològic i de les tecnologies mèdiques a Catalunya. Amb tecnologia RSS per rebre les noves ofertes de treball.

Directori BioRegió

Més de 700 empreses i una àmplia xarxa de centres i grups de recerca, parcs científics, universitats, hospitals i entitats de suport formen el clúster de les biociències de Catalunya.

Notícies

20.07.2017
Aquest mes de juliol la BioRegió ha estat marcada per nombroses notícies en l’àmbit empresarial i de finançament així com noves iniciatives de recerca en l’àmbit hospitalari. Els propietaris del grup Roca han aflorat un...
18.07.2017
Un any més el Parc Científic de Barcelona (PCB), Biocat, la Universitat de Montreal, CNRS-INSERM-CRCT i la Universitat Paul Sabatier han organitzat l’Escola d’Estiu del Medicament (SSM9), que enguany ha arribat a la...
18.07.2017
ACCIÓ ha obert la convocatòria 2017 del programa TECNIOspring PLUS, un programa d’ajuts per la contractació de personal d’R+D experimental. El programa es basa en beques de mobilitat internacional que ofereix als...

Agenda

29.08.2017 a 01.09.2017
Lloc:

Centre digital d'excel·lència de GE · Madarasz Viktor Street · Budapest (Hongria)

08.09.2017
Lloc:

Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació · Universitat de Barcelona · Av. Joan XXIII, 27-31 · Barcelona

REPORTATGE
Biodisseny Europa, observació
30.06.2017

L’assistència sanitària està plena de necessitats no satisfetes. La indústria i l’acadèmia treballen per solucionar aquests problemes, però fa 16 anys a Estats Units es van adonar que les solucions que sortien al mercat no servien. Va ser llavors quan va sorgir una nova metodologia per innovar en salut: el biodisseny.