BDebate Industrial Biotech

En aquestes jornades coorganitzades amb la UAB es discutiran els problemes més importants relacionats amb el desenvolupament de la biotecnologia industrial per produir productes químics i energia.

BCEC 2016

El 13 i 14 d'octubre de 2016, investigadors de tot el món es van reunir a B·Debate per debatre sobre els mecanismes de regulació genètica i epigenètica del càncer durant la quarta edició de la BCEC.

La filantropia a la ciència: més enllà de la crisi

El mecenatge es postula com una opció alternativa de finançament a Catalunya i Espanya però ha d'afrontar obstacles com la falta d'una llei fiscal, la insuficient cultura científica i de donacions i la deficient comunicació per part del mateix món científic.

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector biotecnològic i de les tecnologies mèdiques a Catalunya. Amb tecnologia RSS per rebre les noves ofertes de treball.

Directori BioRegió

Més de 700 empreses i una àmplia xarxa de centres i grups de recerca, parcs científics, universitats, hospitals i entitats de suport formen el clúster de les biociències de Catalunya.

Notícies

13.01.2017
La biotecnològica catalana Mosaic Biomedicals, spin-off del Vall d’Hebron Institut d’Oncologia fundada pels doctors Joan Seoane, Judit Anido i Josep Baselga, ha anunciat la seva fusió amb la canadenca Northern Biologics...
12.01.2017
La biotecnològica Aromics, dirigida per Carme Plasencia i amb seu al Parc Científic de Barcelona, ha obert una campanya de micromecenatge de 300.000 euros a través de la plataforma Capital Cell orientada a inversors...
12.01.2017
El projecte INNOBRAIN, centrat en noves tecnologies per a la innovació en rehabilitació i estimulació cognitiva, és el nou projecte de la comunitat NEXTHEALTH de RIS3CAT, que s’incorpora sota el lideratge de l’Institut...

Agenda

18.01.2017
Lloc:

Parc Científic de Barcelona · Edifici Cluster, Sala Cluster · C/ Baldiri Reixac, 4 · Barcelona

30.01.2017 a 02.02.2017
Lloc:

Dubai International Convention & Exhibition Centre · Sheikh Zayed Road, Trade Centre 2 · Dubai

Reportatge
Millors notícies 2016
20.12.2016

Les 12 campanades aviat donaran el tret de sortida a l’any nou. Estem a punt de deixar enrere el 2016 i la BioRegió de Catalunya té motius per fer balanç i treure pit. Només durant l’exercici d’aquest any les empreses del sector de les ciències de la vida i la salut han aixecat gairebé 94 milions d’euros, prop d’un 60% més respecte del 2015, que va tancar amb 57 milions d’euros. Repassem els èxits de l’any a través de les quatre “i”: inversió, innovació, investigació i internacionalització.