Biocat

BIO

BIO International Convention, que se celebra del 19 al 22 de juny a San Diego, és una gran oportunitat per arribar a decision-makers, forjar col·laboracions i avaluar les tecnologies emergents. 

BDebate Zika

Aquest B·Debate reunirà del 23 al 24 de maig experts de diferents orígens per discutir sobre els temes crítics relacionats amb la salut pública, epidemiologia, entomologia, virologia, l'atenció clínica i el diagnòstic.

SSM9

La SSM9, que se celebra a Barcelona del 2 al 7 de juliol, ofereix un programa de formació de 50 hores que inclou presentacions, visites personalitzades a empreses farmacèutiques i interaccions en directe amb els millors professors.

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector biotecnològic i de les tecnologies mèdiques a Catalunya. Amb tecnologia RSS per rebre les noves ofertes de treball.

Directori BioRegió

Més de 700 empreses i una àmplia xarxa de centres i grups de recerca, parcs científics, universitats, hospitals i entitats de suport formen el clúster de les biociències de Catalunya.

Notícies

18.04.2017
Investigadors de tot el món, entre els quals hi ha científics del Centre de Regulació Genòmica (CRG), estan analitzant més de 25.000 mostres de 1.000 persones mortes que van donar el seu cos a la ciència per estudiar l’...
11.04.2017
Barcelona acollirà noves sessions de formació per a estudiants, professionals en salut i emprenedors sobre medical devices, emprenedoria i gestió empresarial. Aquestes sessions, impulsades per Biocat, s’engloben en tres...
10.04.2017
La propera edició de BIO International Convention, la fira de partnering de referència en els sectors de la biotecnologia i la biofarma que se celebrarà del 19 al 22 de juny de 2017 al Convention Center de la ciutat de...

Agenda

24.04.2017
Lloc:

The Science Gallery · Trinity College Dublin · Pearse St, 2 · Dublin (Irlanda)

25.04.2017 a 27.04.2017
Lloc:

The Shelbourne Dublin, a Renaissance Hotel · 27 St. Stephen’s Green · Dublin (Irlanda)

Entrevista
Richard Seabrook
27.03.2017

Wellcome Trust és la segona fundació benèfica més gran del món, després de Bill & Melinda Gates Foundation. Richard Seabrook, que va ser director de desenvolupament de negoci de la fundació, explica a Biocat que tothom pot sol·licitar finançament, també les empreses que no estan establertes al Regne Unit.