lessons learned

Emprenedors i inversors experts en rondes de finançament del sector de les ciències de la vida i la salut es reuniran el 5 de juliol al Parc Científic de Barcelona per parlar sobre la valoració d'empreses biotecnològiques i biomèdiques.

convocatoria b·debate

Els científics i experts reconeguts que treballin en l’àmbit de les ciències de la vida d’entitats de recerca de Catalunya poden presentar propostes per al programa B·Debate 2017, fins el 29 de juliol de 2016.

dhealth barcelona

El màster (títol propi de la Universitat de Barcelona) començarà al gener de 2017 i està dirigit a titulats en els àmbits d’empresa, disseny, enginyeria o ciències de la vida, que vulguin emprendre en el sector salut.

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector biotecnològic i de les tecnologies mèdiques a Catalunya. Amb tecnologia RSS per rebre les noves ofertes de treball.

Directori BioRegió

Més de 700 empreses i una àmplia xarxa de centres i grups de recerca, parcs científics, universitats, hospitals i entitats de suport formen el clúster de les biociències de Catalunya.

Notícies

28.06.2016
L’acreditació TECNIO és el segell que atorga la Generalitat de Catalunya a través d’ACCIÓ per identificar on es troba la tecnologia diferencial catalana, els proveïdors que l’ofereixen i els facilitadors que participen...
28.06.2016
Reig Jofre ha completat la compra del 50% de Geadic Biotech i s’ha convertit en l’accionista únic d’aquest negoci que fins ara compartia amb Oryzon Genomics. Amb aquesta operació, Oryzon culmina la seva desinversió en l...
27.06.2016
No és la primera bomba d’insulina que existeix però, a diferència de les altres dues, aquest nou dispositiu té un sensor del nivell de glucosa que envia informació de la quantitat d’insulina necessària que s’ha de...

Agenda

03.07.2016 a 08.07.2016
Lloc:

Cancer University Institute of Toulosue Oncopole · Av. Irène Joliot-Curie, 1 · Toulouse (França)

Entrevista
Esther Dyson
27.05.2016

Dyson va ser un dels caps de cartell del Congrés Health 2.0 Europe, celebrat a Barcelona fa unes setmanes. Són molts els emprenedors que busquen els consells d’aquesta business angel, que ha dedicat gran part de la seva carrera professional a fomentar amb inversions i idees una digitalització sana de la salut.