Health & Bio Team Dating

Després de l’èxit de la primera edició, el proper 1 de desembre torna a Barcelona “Health & Bio Team Dating” per impulsar el desenvolupament de projectes empresarials. Tant la web com els registres s'obriran durant el mes de setembre.

Business stress test: getting ready for launch

Aquest curs gratuït està format per 4 sessions formatives dirigides a emprenedors amb una idea de negoci en estadi primerenc. El principal objectiu de les sessions és validar el model de negoci.

Graduation Day

Els fellows de d·HEALTH Barcelona 2016 presentaran el 20 d'octubre per primera vegada davant del públic les solucions en tecnologies mèdiques que han desenvolupat durant el programa, que ja arriba al seu final.

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector biotecnològic i de les tecnologies mèdiques a Catalunya. Amb tecnologia RSS per rebre les noves ofertes de treball.

Directori BioRegió

Més de 700 empreses i una àmplia xarxa de centres i grups de recerca, parcs científics, universitats, hospitals i entitats de suport formen el clúster de les biociències de Catalunya.

Notícies

17.10.2016
Des d'una multinacional farmacèutica fins a una start-up biotecnològica, totes les empreses necessiten comunicar als seus stakeholders. Per què? Enric Rello, CFO d'Oryzon, ho ha dit encertadament: "Tot allò que no es...
14.10.2016
La biotecnològica catalana Mind the Byte preveu facturar 1,2 milions d’euros el 2020 al mercat japonès. Tot i que fins ara no hi tenia presència comercial, això serà possible gràcies a l’acord de distribució que acaba...
11.10.2016
El 13 i 14 d’octubre, CosmoCaixa acull experts nacionals i internacionals en epigenètica i càncer convocats per B·Debate, una iniciativa de Biocat i l'Obra Social "la Caixa", per debatre sobre els mecanismes de...

Agenda

21.10.2016
Lloc:

Parc Científic de Barcelona (PCB) · Baldiri Reixac, 4-12-15 · Barcelona

21.10.2016
Lloc:

Institut Químic de Sarrià (IQS) · Sala Blava · Via Augusta, 390 · Barcelona

Entrevista
Albert Barberà
27.09.2016

En una conversa amb el director de Biocat, la paraula “repte” apareix de manera persistent. L'utilitza per parlar de la seva nova tasca dirigint l'entitat, que enguany celebra el seu 10è aniversari, però també considera tot un desafiament motivador aquesta nova etapa.