Esteu aquí

La BioRegió és l'ecosistema de les ciències de la vida i de la salut de Catalunya, és a dir, el conjunt d’empreses, entitats i grups de recerca, hospitals, universitats, administracions, investigadors i emprenedors, estructures de suport a la innovació i transferència de coneixement que treballen a Catalunya en aquest sector estratègic. 

Amb una població de 7,5 milions d’habitants i un territori comparable al de països europeus com Finlàndia, Bèlgica, Holanda o Israel, Catalunya compta amb l'ecosistema de ciències de la vida més dinàmic de l’Estat espanyol i un dels més actius del sud d’Europa. Biocat és l’entitat responsable de dinamitzar i promoure la BioRegió de Catalunya.

Coneix BioRegio

La BioRegió està integrada per 734 empreses i 89 entitats de recerca, incloent-hi 41 centres d’investigació, 15 hospitals universitaris, 13 parcs científics i tecnològics amb activitats en ciències de la vida i 11 universitats que imparteixen estudis en ciències de la vida.

Barcelona i la seva àrea metropolitana concentren el 90% del sector de les ciències de la vida català. En concret, la capital catalana aplega 285 empreses, el 51% de totes les companyies de la BioRegió.