Esteu aquí

Notícia

La tercera associació farmacèutica més gran del Japó busca socis a Catalunya

La Toyama Pharmaceutical Association visita la BioRegió en una missió inversa d'Icex amb la col·laboració de Biocat 

05.12.2017

Una missió d’empreses biofarmacèutiques japoneses ha visitat la BioRegió per buscar socis per a aquest mercat asiàtic. En la missió, organitzada per Icex i en la qual ha col·laborat Biocat, han participat companyies de la Toyama Pharmaceutical Association, la tercera organització empresarial del sector més gran del Japó després de les de Tòquio i Osaka. Aquesta associació, fundada en 1952, compta amb 59 companyies farmacèutiques i 62 de serveis complementaris.

En concret, a la missió inversa han participat quatre companyies japoneses dedicades principalment al mercat de genèrics, OTC i biosimilars: KYUKYU Pharmaceutical, Kokando, Kongo Chemical i Nitto Medic. Aquestes companyies busquen socis per, entre d’altres objectius, explorar negocis de contract manufacturing a l'Àsia o construir xarxes de distribuïdors a nous mercats.

La trobada, celebrada a Barcelona, ha comptat amb la participació de representants d’Icex, Biocat, Farmaindustria, Asebio, la Direcció general de Comerç de Barcelona, Invest in Spain i l’Oficina Econòmica i Comercial d’Espanya a Tòquio.

 

 

AddToAny buttons: 
MissioToyama