Pasar al contenido principal

El pol de competitivitat EuroBioMed (exOrphème) organitza, els dies 29 i 30 d'octubre a Montpeller, una trobada en R+D de malalties rares i medicaments orfes adreçada a empreses i grups de recerca amb l'objectiu d'ubicar el món dels negocis en el cor de la lluita contra aquestes malalties i fomentar el partenariat públic i privat. La trobada reunirà els principals grups francesos en malalties rares, així com els seus socis internacionals.

Paral·lelament a les conferències i tallers que es duran a terme durant el simposi, els participants tindran l'oportunitat d'iniciar noves col·laboracions tècniques i comercials amb socis del món de la indústria i de la recerca, representants d'associacions de pacients, representants d'institucions públiques i entitats financeres.

El simposi reunirà prop de 300 professionals de la salut, d'empreses i de laboratoris que estan buscant activament noves eines per al diagnòstic i tractament de les malalties rares i medicaments orfes.

Biocat hi participarà en el marc del projecte Bioclúster Sud d'Europa (BSE).

Programa

Inscripció

Més informació: www.eurobiomed.org/colloquemr

Dies: 29 i 30 d'octubre de 2009
Lloc: Montpellier SupAgro · Centre International d'Études Supérieures en Sciences Agronomiques · Campus de La Gaillarde · 2 place Pierre Viala · Montpeller (França)

Tags:
Suscríbete a nuestras newsletters

Toda la actualidad de Biocat y del sector de las ciencias de la vida y la salud en tu badeja de entrada.