Pasar al contenido principal

Els dies 3 i 4 de setembre se celebra al Centre de Congressos de Tolosa l’European Cancer Cluster Partnering (ECCP2009), organitzat per Cancer-Bio-Santé (França) i l’Oslo Cancer Cluster (Noruega), on hi participaran 175 empreses de biotecnologia i 350 professionals procedents de 20 països.

L'objectiu d'aquest esdeveniment és crear aliances estables a Europa per aconseguir tractaments millors i més econòmics per al càncer. Tenint en compte aquest fi, la trobada reuneix, durant dos dies d'intercanvi intens, els actors clau de la comunitat oncològica internacional involucrats en diagnòstic, terapèutica, lliurament de medicaments, dispositius mèdics i proves d’imatge.

L’ECCP2009 ofereix un programa de xerrades a càrrec d’experts internacionals, reunions B to B, sessions de networking, presentacions de pimes i una àrea d’exposició –on hi serà present Biocat amb un estand.

En una sessió prèvia al congrés, el dia 2 de setembre, i dedicada exclusivament a generar opcions de projectes per presentar a la propera convocatòria de la Iniciativa de Medicaments Innovadors en oncologia, es reuniran els agents farma i biomèdics que cerquen fer consorcis en tres temes: biomarcadors d'imatge per al desenvolupament de fàrmacs contra el càncer, noves eines per a la validació d'objectius per millorar l'eficàcia dels medicaments i biomarcadors moleculars per accelerar el desenvolupament de la teràpia del càncer i l'atenció al pacient. Empreses com AstraZeneca, Bayer, GSK, Orion, Novartis, Pfizer, Sanofi Aventis, entre d'altres, participen i financen aquests consorcis. En total hi participaran 11 empreses de Tolosa, 6 de Catalunya, 5 d'Oslo, 1 de Lund, 1 de Porto i 1 de Heidelberg.

La recepció de benvinguda se celebrarà a l’Ajuntament de Tolosa, el dia 2 de setembre a partir de les 19h, on hi assistiran autoritats locals, representants dels bioclústers del sud d’Europa, entre ells Biocat, conferenciants i directius d’empreses.

Més informació: www.eccp2009.com

Tags:
Suscríbete a nuestras newsletters

Toda la actualidad de Biocat y del sector de las ciencias de la vida y la salud en tu badeja de entrada.