Pasar al contenido principal

Biocat organitza la jornada Biosimilaritat, més enllà de la bioequivalència, el proper dia 29 de juny a Barcelona, per a empreses, institucions, centres de recerca i professionals que desenvolupen la seva activitat en el sector farmacèutic i/o de la biotecnologia.

L’era dels medicaments derivats de processos biotecnològics entra en una nova fase, la del desenvolupament de còpies de medicaments innovadors originals, les patents dels quals hagin expirat. Donada la complexitat estructural i biològica dels biomedicaments, les garanties de qualitat, seguretat i eficàcia requereixen rigorosos estudis. Aquests estudis són més exigents que els necessaris en el desenvolupament de medicaments genèrics. Així ho ha entès l’Agència Europea del Medicament (EMEA), de manera que ha establert directrius i recomanacions per al correcte desenvolupament d’aquestes còpies, a les que anomena biosimilars.

Els biosimilars hauran d’oferir garanties d’equivalència terapèutica amb els biològics originals a menor preu. El mercat potencial és ampli, però a casa nostra i arreu d’Europa l’arrencada és lenta. Per què és així? En aquesta jornada Biocat reuneix una representació d’agents essencials del mercat dels biosimilars per identificar elements claus que ajudin a donar una resposta a aquesta qüestió.

Programa

Data: 29 de juny de 2009
Hora: de 9h a 14h
Lloc: Palau Colet · C/ Buenos Aires, 56 · Barcelona

Confirmació d’assistència: calonso@biocat.cat

Organitza:

Tags:
Suscríbete a nuestras newsletters

Toda la actualidad de Biocat y del sector de las ciencias de la vida y la salud en tu badeja de entrada.