Pasar al contenido principal

Els dies 27 i 28 de gener se celebra la II Conferència Anual de les Plataformes Tecnològiques de Recerca Biomèdica, centrada en els àmbits dels medicaments innovadors i la nanociència, al Palau Municipal de Congressos de Madrid.

L’acte reuneix dues de les principals plataformes tecnològiques espanyoles que treballen en recerca biomèdica -la Plataforma Tecnològica Espanyola de Medicaments Innovadors i la Plataforma Espanyola de NanoMedicina- i vol ser un punt de trobada per a tots els agents i institucions que treballen en la recerca i desenvolupament de nous medicaments i teràpies.

El programa inclou conferències que abordaran temes com el rol de les agències de regulació de l’R+D de medicaments i la presentació del Roadmap de la nanomedicina a Europa. També s’exposarà l’experiència de la primera convocatòria de la Innovative Medicines Initiative (IMI) i els reptes per a les properes convocatòries.

D’altra banda, se celebraran taules rodones per fer una aproximació als BioBancs europeus i sessions paral•leles en les quals s’exposaran experiències de la utilització de registres electrònics de dades clíniques i epidemiològiques en la recerca biomèdica i es presentaran iniciatives espanyoles en l’àmbit de l’screening preclínic i la nanomedicina.

Programa i inscripcions

Data :

27 Gener 2009 de 9:00h a 18:30h
28 Gener 2009 de 9:00h a 17:30h

Lloc:

Palau Municipal de Congressos de Madrid
Campo de las Naciones - Salón Madrid (primera planta)
Av. de la Capital de España, s/n - Madrid

Organitzen:

Amb el support de:Suscríbete a nuestras newsletters

Toda la actualidad de Biocat y del sector de las ciencias de la vida y la salud en tu badeja de entrada.