Pasar al contenido principal

European Commission i European Committee of the Regions. START EASY i GRESS project

 

Aquest taller està organitzat per l'associació de dos projectes d'Interreg Europa - START EASY i GRESS. S'enfocarà en l'intercanvi d'idees, en la identificació de reptes comuns i en l'actualització dels desenvolupaments polítics amb l'objectiu de millorar l'elaboració de polítiques i de proporcionar eines intel·ligents que permetin un entorn conductiu per impulsar les noves empreses i la competitivitat en una Europa sostenible.

El taller es divideix en 4 taules rodones per debatre les polítiques específiques i les eines intel·ligents de suport a les empreses de nova creació en funció del seu sector d'activitat. Els participants discutiran les polítiques i eines intel·ligents sobre finançament, regulació i serveis públics i de suport proactius per a les startups, dividits per subtemes i sectors econòmics: (1) economia verda - impulsors i desafiaments, (2) digital i tecnològica, (3) indústries de la salut, el benestar i les ciències de la vida, i (4) debatran noves solucions empresarials innovadores en una futura Europa verda i circular.

Montserrat Daban, directora científica i de relacions internacionals de Biocat, moderarà la tercera taula rodona: "Health, well-being and life sciences industries", que coordina i facilita Biocat.

Més Informació:

Programa

Suscríbete a nuestras newsletters

Toda la actualidad de Biocat y del sector de las ciencias de la vida y la salud en tu badeja de entrada.